Nejprodávanější tituly - září 2021
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale - Roman Vaněk, Jana Vaňková - 10%
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO.
gastronomie

Maso - Jednoduše & dokonale

359 Kč
323 Kč
Jedlé a jedovaté rostliny a plody: Poznejte rozdíl - Frank Hecker, Katrin Heckerová - 10%
(1x)

Jedlé, nebo jedovaté? Jsme obklopeni nezměrným množstvím přírodní, nefalšované a zdravé potravy. Ale pozor: nezaměňte mezi planými rostlinami jedlé druhy s jedovatými!

gastronomie

Jedlé a jedovaté rostliny a plody

149 Kč
134 Kč
Jídlo pro radost: Proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme - Eva Ferrarová - 10%
Bez jídla se neobejdeme. Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.
gastronomie

Jídlo pro radost

399 Kč
359 Kč
Břišani: Příběh o jídle, trávení a našem mikrobiomu pro děti i jejich rodiče - Kristýna Mothejzíková - 10%
(3x)
Jak to, co jíme a kdy to jíme, ovlivňuje naše zdraví a pohodu? A jakou roli v tom hrají Břišani – breberky sídlící v našich střevech?
gastronomie

Břišani

299 Kč
269 Kč
Džungle v kuchyni - Ivanka Devátá - 10%
Čekáte od Ivanky Deváté omračující recepty z ingrediencí neslýchaných a cizokrajných?
gastronomie

Džungle v kuchyni

299 Kč
269 Kč
Síla přírodní fermentace: Jedninečná chuť a léčivá síla živých kultur - Sandor Ellix Katz - 10%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
gastronomie

Síla přírodní fermentace

399 Kč
359 Kč
Jíst a žít: Moderní kuchařka na dalších 100 let - Kateřina Winterová - 10%
„Kniha Jíst a žít! je o mém hledání „zlaté střední cesty“ našich prababiček v současné uspěchané době. Nakonec jsem ji našla – na zahradě, v přírodě i ve městě.
gastronomie

Jíst a žít

199 Kč
179 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční - Pavel Růt - 10%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
gastronomie

Pražská kuchyně běžná i sváteční

398 Kč
358 Kč