Nejprodávanější tituly - září 2021
romantika

Pařížský polibek - 20%
(1x)
Příběh sochařek z ateliéru Augusta Rodina: Camille Claudelové a Jessie Lipscombové. Umění, láska, vášeň a zrada…
romantika
Ukázky

Pařížský polibek

297 Kč
238 Kč
Tajemství hříchu a křídel - 20%
(1x)
Tajemný příběh inspirovaný skutečnými událostmi se začíná rozvíjet v prostředí lidí bez domova. Mladá dívka s těžkým osudem se ocitá na ulici a musí se vypořádat se strastmi každodenního života.
romantika
Ukázky

Tajemství hříchu a křídel

89 Kč
71 Kč
Úsvit lásky - 11%
Leona se po sestřině smrti rozhodla zůstat se švagrem Andym. Jemu pomůže s výchovou dětí a sama se vyhne nevítané péči svého svatouškovského bratra. Když však Andy skončí na několik týdnů v nemocnici, neví Leona, co řešit dřív.
romantika

Úsvit lásky

116 Kč
103 Kč
On, a žádný jiný - 11%
Napínavý milostný příběh se odehrává v prostředí londýnské společenské smetánky.
romantika

On, a žádný jiný

125 Kč
111 Kč
Ostrov lží - 20%
(1x)
Křehká a okouzlující Nataly jednoho dne dostane šanci splnit si své sny a žít v luxusu na soukromém ostrově, pokud bude souhlasit se sňatkem s bývalým, ne příliš pohledným kamarádem.
romantika
Ukázky

Ostrov lží

89 Kč
71 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Milostná strategie - 11%
Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem.
romantika

Milostná strategie

152 Kč
135 Kč
Ženské příběhy II. - 20%
(1x)
V historii se příběhy žen nezapisovaly moc často – zapisovaly se války a vítězové, počty koní a církevní majetek. Ale porodní polohy a byliny, ženské sexuální prožitky a zvyky kolem rodičovství a mateřství se zapisovaly jen málo…
romantika
Ukázky

Ženské příběhy II.

175 Kč
140 Kč
S elegancí ježka - 11%
(7x)
Francouzský bestseller. Román psaný ironickým jazykem se odehrává v Paříži. Je vyprávěn dvěma postavami - pětačtyřicetiletou domovnicí Reneé, která je posedlá filosofií, a dvanáctiletou Palomou, která se rozhodla, že 16. června spáchá sebevraždu.
romantika

S elegancí ježka

269 Kč
239 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
romantika

Zapomenuté šaty

89 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 386 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 > >>