Nejprodávanější e-knihy - září 2021

Dcera železného draka

Nejtemnější fantasy a drsný kyberpunk. Příběh o dospívání, jaký jste ještě nikdy nečetli, se odehrává na pozadí pochmurného nihilistického světa plného neřešitelných problémů a třídních střetů.

Ukázky

Dcera železného draka

298 Kč
Kouřová clona

Pokračování atmosférické, návykové a oceňované krimi série s komisařem Alexandrem Blixem a novinářkou Emmou Rammovou Během silvestrovských oslav dojde v Oslu k nečekanému výbuchu.

Ukázky

Kouřová clona

279 Kč
Proč jsi Romeo?
(1x)
Nelle přijíždí do San Franciska, aby začala nový život. Na maškarním bále, kde se ocitne kvůli nové práci, stráví kouzelné chvíle s neznámým Pierotem, od kterého však o půlnoci zděšeně prchne.
Ukázky

Proč jsi Romeo?

69 Kč
Stalo se v Havaně
Když Kitty dorazila do barevné a spalující Havany ze studené Anglie, která jí byla domovem, vstoupila do jiného světa… a podlehla mu! A ten muž… ten muž byl tajemný a úžasný.
Ukázky

Stalo se v Havaně

69 Kč
0 Tu, svazek druhý
(5x)
0 TU je historickým životopisem pojednávajícím o strastiplné cestě kultury Talů na odlehlý skládkosvět Coraab a jeho následné kolonizaci. Ústřední postavou knihy je ctihodná Tal Kusa-Gammah, první z dlouhé linie coraabských Pánů Těžby.
Ukázky

0 Tu, svazek druhý

298 Kč
Nevhodné!
(1x)
Stačilo jedno žhavé video pořízené na dovolené s přáteli a Ireland Saint Jamesové přišla domů výpověď pro nevhodné chování. Po devíti letech, kdy dřela dnem i nocí, aby se na svou pozici dostala, nestála firmě ani za osobní rozhovor.
Ukázky

Nevhodné!

209 Kč
Smrtholka
(5x)
Hlavní hrdinka druhého románu Lucie Faulerové se vyrovnává s několika tragickými rodinnými událostmi, které se mohou zdát nepochopitelné, a snaží se najít jejich příčinu.
Ukázky

Smrtholka

168 Kč
Rozmazlená princezna
Říká se, že pomsta chutná nejlépe zastudena. Před čtyřmi lety mě Daria Followhillová zničila. Připravil jsem ji o její první polibek. Ona mě připravila o jedinou věc, kterou jsem kdy miloval.
Ukázky

Rozmazlená princezna

279 Kč
Sedm zákonů
(4x)
Jak civilizace vznikají, dosahují vrcholu a upadají.
Ukázky

Sedm zákonů

258 Kč
Nebezpečná hra
(1x)

Nejvyšší sázkou je život a prohrát můžou všichni Je silvestr a na souostroví nedaleko Stockholmu se snáší noc. Čtyři dospívající kamarádi Max, Liv, Anton a Martina slaví v domě Maxova otce, zatímco jejich rodiče odešli na party do vedlejšího domu. Alkohol teče proudem a teenageři z legrace začnou hrát monopoly.

Ukázky

Nebezpečná hra

199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>