Nejprodávanější tituly v roce 2021
ostatní

Live At The Paramount
Jedná se o koncert ze seattleského Paramount Theatre z roku 1991. Koncert vyšel jako součást Super deluxe edice i samostatně na DVD a Blue-ray k dvacetiletému výročí alba „Nevermind”. Natočené záběry jsou jedinými z archivu kapely.
ostatní

Live At The Paramount

881 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.
ostatní

Meditace 1

213 Kč
Disintegration
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.
ostatní

Disintegration

1 196 Kč
Insanyya
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.
ostatní

Insanyya

269 Kč
Jablko jejího peří
Reedice legendárního alba kapely Květy. Nahrávka je kompletně remastrerovaná a navíc je rozšířená o tři doposud nevydané skladby. Svým nekonvenčním akustickým bigbeatem se skupina Květy řadí ke špičce brněnské alternativní scény.
ostatní

Jablko jejího peří

269 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Houky
První oficiální album kapely obsahuje 16 skladeb, ve většině z nich dominuje akordeon a zpěv lídra Helemese Jirky Hilčera, současně hlavního autora hudby i textů. Průnik folku, šansonu a bigbítu, pub-rocku, kapela svůj styl označuje jako trash-folk či šraml-šanson.
ostatní

Houky

134 Kč
Chcete rokenrooool??!!
Dvoudiskové DVD mapující její pětadvacetiletou kariéru kapely Schodiště.
ostatní

Chcete rokenrooool??!!

179 Kč
Fifty–fifty
Autorský projekt obsahuje 13 písní, které vznikaly během více než třicetileté spolupráce Zory Jandové a Zdenka Merty – jde tedy o téměř bilanční průřez.
ostatní

Fifty–fifty

224 Kč
Reprezent
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.
ostatní

Reprezent

269 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 208 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>