Nejprodávanější Kniha v roce 2021
zdraví a životní styl

Síla přírodní fermentace - 11%
Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
zdraví a životní styl

Síla přírodní fermentace

359 Kč
319 Kč
I v nemoci si buď přítelem - 11%
Většina z nás se umí dobře postarat o své blízké, když mají problémy nebo zdravotní obtíže, zároveň se však v takové situaci neumí dobře postarat o sebe.
zdraví a životní styl

I v nemoci si buď přítelem

269 Kč
239 Kč
Myslet srdcem - 11%
(6x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
zdraví a životní styl

Myslet srdcem

314 Kč
279 Kč
Královna děsu aneb Panická porucha - 11%
(2x)
Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit. Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob.
zdraví a životní styl
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

269 Kč
239 Kč
Zachraňte své střevo - 11%
Tato kniha je dlouhý příběh...
zdraví a životní styl

Zachraňte své střevo

536 Kč
476 Kč
Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů - 75%
Diane Steinová (nakladatelství Volvox Globator vyda-o v roce 2004 jejího Průvodce reiki a v roce 2013 Léčivé rostliny A–Z) zasvětila léčení celý svůj život a disponuje hlubokými znalostmi i osobními zkušenostmi z různých léčitelských metod.
zdraví a životní styl

Léčení pomocí esencí květů a drahých kamenů

179 Kč
44 Kč
Čínský zen - 11%
Chcete dosáhnout štěstí, vnitřního uvědomění a duchovní stability? Právě zen, který v sobě zahrnuje orientální moudrost, vám v tom může výrazně pomoci. Smyslem zenové meditace je pročistit mysl tak, aby se stala průzračnou jako voda.
zdraví a životní styl

Čínský zen

178 Kč
158 Kč
Umění spočinout - 37%
Zbavit se stresu, úzkosti, nespavosti, neklidu a tělesných neduhů si jistě přejí mnozí z nás. Cvičení, na němž je tato kniha založena, tedy jinggong, umění spočinutí, není vlastně nic jiného než meditace.
zdraví a životní styl

Umění spočinout

158 Kč
99 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
zdraví a životní styl

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Kundaliní jóga jako cesta duše - 11%
(1x)
Knihu ocení studenti a lektoři jógy všech směrů, kteří se chtějí více dozvědět o energii kundaliní, páteři a jednotlivých obratlích.
zdraví a životní styl

Kundaliní jóga jako cesta duše

269 Kč
239 Kč
Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví - 11%
V této zajímavé knize se dozvíte, že akupresurou (kterou si můžete dělat sami), požíváním některých bylin, jedením určitých jídel, sdílením pocitů s přáteli a cvičením venku, můžete ve svém životě mnohé zlepšit.
zdraví a životní styl

Využití tradiční čínské medicíny při péči o emoční zdraví

223 Kč
198 Kč
Vím, co mi chutná.  Dítětem vedené odstavení - 11%
K českému čtenáři se konečně dostává kniha o „baby-led weaning“ , tedy o zřejmě nejpřirozenějším způsobu zavádění pevné stravy u kojenců, kdy celý proces řídí samo dítě- účastní se rodinného stolování, samo se krmí a samo si vybírá, co bude jíst.
zdraví a životní styl
Ukázky

Vím, co mi chutná. Dítětem vedené odstavení

268 Kč
238 Kč
Kompletní průvodce automasáží - 59%
(1x)
Akupresura je léčba, která pomocí hnětení, tření, stlačování a dalších masážních technik stimuluje akupunkturní body, harmonizuje proudění životní energie v organismu, čímž dokáže ulevit od bolesti, zklidnit nervy, zlepšit pleť a předcházet nemocem.
zdraví a životní styl

Kompletní průvodce automasáží

358 Kč
148 Kč
Můj první herbář - 11%
Můj první herbář je neobvyklá kniha plná zajímavostí, krásných ilustrací a… také prázdných stránek, na které nalepíte vlastnoručně usušené exempláře. Kniha vám poradí, v jakém ročním období jednotlivé druhy rostlin hledat či jak je nejlépe usušit.
zdraví a životní styl

Můj první herbář

224 Kč
199 Kč
Ať žijou mikrouti - 11%
Láska možná prochází žaludkem, ale celý náš život řídí útroby… Známý psychiatr, publicista a vysokoškolský pedagog píše poutavě, poučně, originálně i s humorem o střevním mikrobiomu, jemuž se také říká “střevní mozek”.
zdraví a životní styl

Ať žijou mikrouti

314 Kč
279 Kč
Léčitelé, jasnovidci a mágové - 11%
V této knize autor zapsal svědectví o čtyřiceti letech svého života, během kterého potkával léčitele, jasnovidce a mágy a také lidi, kteří se v těchto oborech pohybovali. U nás i v zahraničí se setkal s řadou legendárních postav.
zdraví a životní styl

Léčitelé, jasnovidci a mágové

359 Kč
319 Kč
Světem bylin s Romanem Pavelou - 11%
Vydejte se v nové sérii s Romanem Pavelou do světa bylin z naší přírody nebo těch, které znáte z kuchyně.
zdraví a životní styl

Světem bylin s Romanem Pavelou

359 Kč
319 Kč
Bulbem záchranáře - 11%
(5x)
To máte: pád z výšky, mrtvice, epilepsie, tonutí, dopravní nehoda...
zdraví a životní styl

Bulbem záchranáře

341 Kč
303 Kč
Jíme zdravě každý den - 11%
Jíst zdravěji a ještě si pochutnat? Není to žádná věda! A jde to i úsporně. Vařte s Jíme zdravě jednoduše, hravě a do 30 minut. V novém vydání nejpopulárnější kuchařky od Jíme zdravě na vás čeká 120 receptů řazených podle druhu jídla.
zdraví a životní styl

Jíme zdravě každý den

359 Kč
319 Kč
Bike & Cook - 11%
(1x)
Úžasná kuchařka pro všechny, kteří si jízdu na kole zamilovali, i pro ty, kteří s tímto sportem teprve začínají. Najdete zde jednoduché recepty na výživné a zdravé pokrmy, které vám dodají energii a rychlost, aniž byste přitom nabrali kilogramy navíc
zdraví a životní styl

Bike & Cook

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 793 položek
<< < 1 2 3 4 .. 40 > >>