Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021
světová

Zlo pod sluncem
Tichý ostrůvek na pobřeží Lamanšského průlivu láká každým rokem vyznavače letní dovolené. Společnost se tu tentokrát sešla pestrá, a tak o témata není nouze. Pozornost budí zejména přítomnost elegantního a trochu podivínského muže – Hercula Poirota.
světová

Zlo pod sluncem

305 Kč
Žádný sex a žádný spánek
Populární irský sloupkař Pat Fitzpatrick přichází v audioknize s pár dobrými tipy, jak přežít v roli novopečeného otce.
světová

Žádný sex a žádný spánek

269 Kč
Artemis
(2x)
Autor celosvětového hitu Marťan se znovu hlásí o pozornost milionů čtenářů: tentokrát sci-fi thrillerem z blízké budoucnosti – napínavou noir kriminálkou odehrávající se na Měsíci.
světová

Artemis

305 Kč
Jak zlomit dračí prokletí
Při svém posledním dobrodružství se Škyťák Šelmovská Štika III. seznámil s novou kamarádkou Kamikazi, následnicí trůnu kmene Zbojnic. Ve čtvrtém dílu svých pamětí ale s její pomocí bude muset přijít na to, jak zlomit dračí prokletí.
světová

Jak zlomit dračí prokletí

251 Kč
Macbeth
(3x)

Je to nejlepší polda, jakého kdy měli. Když se nepodařený zátah na dealery zvrhne v krveprolití, přichází inspektor Macbeth se svým týmem rychlého nasazení, aby zachránil situaci.

světová

Macbeth

314 Kč
Maigret v akci

Vyšlo najevo, že ten chlap cestoval bez jízdenky. Ať mrtvý, nebo vrah. V mezinárodním rychlíku Hvězda severu je nalezeno tělo muže, který byl k nerozeznání podobný dalšímu cestujícímu téhož vlaku. Mohlo by jít o zločince hledaného v mnoha zem

světová

Maigret v akci

269 Kč
Manželova žena
Psychologický thriller, v němž každodenní lži jednotlivých postav utahují smyčku osudu čím dál pevněji a vedou k nezvratitelným událostem.
světová

Manželova žena

332 Kč
Mrtví v Badger´s Drift
(2x)
Když jednoho dne zemře postarší slečna Emily Simpsonová při procházce v lese, uchýlí se venkovský lékař k nejjednoduššímu vysvětlení: šlo o přirozenou smrt. Lucy Bellringerová, dobrá přítelkyně zemřelé, má však o oprávněnosti takového tvrzení pochybnosti.
světová

Mrtví v Badger´s Drift

296 Kč
Píseň ledu a ohně
Souborné vydání Martinovy epické ságy a předloha seriálu Hra o trůny obsahuje všechny dosud vydané díly: Hra o trůny, Střet králů, Bouře mečů, Hostina pro vrány a Tanec s draky.
světová

Píseň ledu a ohně

1 796 Kč
Počátek
(7x)
Ať jsi kdokoli. Ať věříš čemukoli. Všechno se brzy změní. Fantasticky vynalézavý román od nejpopulárnějšího autora thrillerů na světě.
světová

Počátek

359 Kč
Zobrazuji 301 - 310 z 467 položek
<< < 1 .. 29 30 31 32 33 .. 47 > >>