Nejprodávanější Kniha v roce 2021
sci-fi

Vodní nůž - 41%
(1x)

V budoucím světě deptaném změnami klimatu a suchem se i sníh z hor mění v déšť a déšť se vypařuje dřív, než dopadne na zem.

sci-fi
Ukázky

Vodní nůž

318 Kč
189 Kč
Čokoláda pro wehrmacht
(1x)
Dieselpunkový román z alternativní historie druhé světové války.
sci-fi
Ukázky

Čokoláda pro wehrmacht

269 Kč
Jedině smrtí - 11%
Jak křížové tažení za osvobození Sabbatiných světů pokračuje, plukovník komisař Gaunt vede Tanithské První a jediné do nové válečné zóny, která nic neodpouští - na pevnostní planetu Jago.
sci-fi

Jedině smrtí

350 Kč
311 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3. - 11%
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
sci-fi
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
278 Kč
Negalyod - 11%

Svět protínaný obřím potrubím a obydlený dinosaury, létající města… a všudypřítomná „síť“, která ovládá všechno a všechny. Mladý pouštní pastýř, kterému vybijí celé stádo, odejde do města hledat pomstu…

sci-fi
Ukázky

Negalyod

538 Kč
478 Kč
QualityLand - 11%
(1x)
Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Nejzábavnější sci-fi nejen v tomto vesmíru!
sci-fi
Ukázky

QualityLand

359 Kč
319 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
sci-fi
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

470 Kč
Obrněni pohrdáním - 11%
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi

Obrněni pohrdáním

332 Kč
295 Kč
Cizinec v cizí zemi - 11%
(3x)
Před pětadvaceti lety se první lidská mise na Mars naposledy ohlásila těšně před přistáním. Všichni její členové byli od té doby pokládáni za mrtvé. Někdo však přece jen přežil...
sci-fi

Cizinec v cizí zemi

628 Kč
558 Kč
Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1. - 11%
(2x)
Román autora cyklu Příšerných příběhů se odehrává v typicky britské internátní škole „pro ne právě bystré syny ne zrovna bohatých rodičů“, sídlící na středověkém hradě kdesi na venkově.
sci-fi
Ukázky

Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1.

223 Kč
198 Kč
Neopouštěj mě - 11%
(7x)
Propracovaný psychologický román z alternativní dystopické Anglie.
sci-fi
Ukázky

Neopouštěj mě

313 Kč
278 Kč
Ostrov - 11%
(2x)
Autorova optimistická vize spravedlivého uspořádání společnosti, která svým občanům dává ideální podmínky pro rozvoj osobnosti.
sci-fi

Ostrov

314 Kč
279 Kč
Magie pro začátečníky - 6%
(2x)
Povídky od americké autorky, která je novým hlasem americké nezávislé literární scény v oblasti fantasy a sci-fi.
sci-fi

Magie pro začátečníky

168 Kč
158 Kč
Stará spojení / Staryje svjazi - 11%
Pět malých próz, jež jsou tematicky svázány motivem "jiné paměti" od světově uznávaných ruských spisovatelů v žánru sci-fi. Česko-ruské bilingvní vydání.
sci-fi

Stará spojení / Staryje svjazi

124 Kč
110 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
sci-fi

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Podivný ráj a jiné povídky - 6%
Podivný ráj obsahuje třiadvacet krátkých próz napsaných v letech 1953 a 1954, tedy stále v raném období Dickovy spisovatelské dráhy, kdy jeho první román teprve čekal na vydání a převážnou část jeho literární tvorby tvořily časopisecky publikované povídky.
sci-fi

Podivný ráj a jiné povídky

338 Kč
318 Kč
Hyperion - 11%
(4x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

358 Kč
318 Kč
Sídlo červa - 37%
(3x)
V pomalu se rozpadajícím podzemním městě kdesi pod povrchem umírající planety putující kolem vyhasínajícího slunce se mladý Annelyn těší blažené naivitě života privilegovaných.
sci-fi
Ukázky

Sídlo červa

158 Kč
99 Kč
Simulakra - 11%
(1x)
Vědeckofantastický román shrnující všechna témata, kterými se autor zabýval začátkem 60. let, a sice represivní stát bojující s obřími karetely, cesty na Mars, androidi, nacisté, cestování časem, čtení myšlenek a samozřejmě "simulakra".
sci-fi
Ukázky

Simulakra

223 Kč
198 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
sci-fi

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 801 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 41 > >>