Nejprodávanější e-knihy v roce 2021

Zůstane to v rodině

Dokonalost je vadná, originalita dědičná. Od autora hitu Dělám si to sám. Martin je nejdražší člen rodiny. Nikoli nejoblíbenější, prostě hodně stojí. Není divu, že mu z finančního polštáře zbyl jen povlak. Měl zrovna nečekané výdaje, ostatně jako každý měsíc. Už několik let.

Ukázky

Zůstane to v rodině

209 Kč
Děvčátko
(1x)
Uprostřed poklidného květnového dne je přepadena banka v samém centru Prahy a osamělý střelec v ní drží nevinné rukojmí. Jeho požadavky jsou ovšem více než podivné, nejde mu o peníze ani cennosti, dokonce policii nežádá ani o vozidlo, kterým by unikl.
Ukázky

Děvčátko

169 Kč
Foukneš do pěny
(6x)
Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova a nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu. Kniha nejprodávanější české autorky současnosti vás ve svému příběhu vezme až na konec světa.
Ukázky

Foukneš do pěny

299 Kč
Noční cirkus
(3x)
Navštivte spolu s námi tajemný cirkus, jenž přijíždí bez ohlášení, aby na svá noční představení roztáhl černobílá šapitó a poskytl svým návštěvníkům opravdu nezapomenutelné zážitky.
Ukázky

Noční cirkus

298 Kč
Za oknem
(2x)
Za vším hledej číslo 19.
Nemoc, kterou se během pár měsíců nakazily miliony lidí a která ochromila ekonomiku světa, se jmenuje Covid-19. V reakci na ni se 19 spisovatelů rozhodlo pomoci v boji proti jejím dopadům.
Ukázky

Za oknem

197 Kč
Ženy a moc
(1x)
Autorka ve dvou přednáškách analyzuje, jakým překážkám musely napříč historií ženy čelit a dokumentuje to na příkladech sahajících od literární postavy Odysseovy manželky Penelopy až po kandidátku na prezidentku USA Hillary Clintonovou.
Ukázky

Ženy a moc

138 Kč
Kdo má za ušima
(2x)
Ušák – řeklo by se obyčejné křeslo, ale pokud potřebujete zjistit, co se skrývá v domácnosti možného pachatele, stává se z takového kusu nábytku neocenitelný pomocník.
Ukázky

Kdo má za ušima

79 Kč
Možnosti milostného románu
(8x)
Román o tom, proč vlastně jsme jeden s druhým.
Ukázky

Možnosti milostného románu

279 Kč
Pekingský rozparovač
(2x)
Šestý, závěrečný díl série čínských thrillerů
Ukázky

Pekingský rozparovač

229 Kč
Váš mozek se dokáže změnit

Nejnovější vědecké objevy o plasticitě mozku popsané na osobních příbězích uzdravených.  Pozoruhodná kniha, která na sebe strhává pozornost na celém světě již několik let. Neuvěřitelné příběhy zázračných uzdravení lidí s poškozením mozku, nejnovější objevy na poli neuroplasticity mozku a jeho schopnosti "přemapování".

Ukázky

Váš mozek se dokáže změnit

249 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>