Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr
Autoři popisují důvod ekonomického úpadku a nemocné společnosti: je to víra, že na bohatství, štěstí a zdraví máme nárok bez vlastní zásluhy a že náš život může lépe řídit někdo jiný než my sami.
Ukázky

Anatomie svobody aneb V životě máme na výběr

199 Kč
Červený pokoj
Krátce po letním slunovratu se vrchní komisařka Ingrid Nyströmová zabývá podivným případem vraždy. Osaměle žijícímu počítačovému odborníkovi Adamu Arlemarkovi někdo vyjmul z hrudníku srdce a místo něj mu do těla vložil měsíční horninu.
Ukázky

Červený pokoj

249 Kč
Ekonomie - Středně pokročilý kurz
Středně pokročilý kurz ekonomie rozšiřuje analýzu tradičních témat a nabízí témata nová (rozhodování v riziku a ekonomický růst). Publikace má mikroekonomickou a makroekonomickou část.
Ukázky

Ekonomie - Středně pokročilý kurz

129 Kč
Herečka
(3x)
První světová válka skončila a duch divokých 20. let posedl srdce všech svobodomyslných umělců. Patřila mezi ně i herečka Jarmila Horáková. Navenek působila sebevědomě, uvnitř však skrývala nejistoty, které si vypisovala do svého deníku.
Ukázky

Herečka

319 Kč
Kočičí oko
(3x)

Kočičí oko je kouzelná skleněnka, která mění svět. Z dívky, která se skrze ni dívala, vyrostla uznávaná malířka, jejíž život i dílo silně poznamenaly zážitky z dětství a dospívání.

Ukázky

Kočičí oko

348 Kč
Mrazivé tání
(2x)
Na Aljašku přišlo jaro a teplý jižní vítr přinesl oblevu, takže rezervaci zaplavil rozbředlý sníh. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková musí kromě hromady jiných věcí vyřídit i jednu dlouho odkládanou záležitost: vyplnit daňové přiznání.
Ukázky

Mrazivé tání

249 Kč
Nečekané přiznání
(5x)
Když je na příjezdové cestě domu v Dentonu nalezeno tělo mladého studenta s fotografií připnutou na límci, je detektiv Josie Quinnová na místě činu jako první. Dům patří Gretchen Palmerové, obětavé člence Josiina týmu, která ale zmizela.
Ukázky

Nečekané přiznání

382 Kč
Noční brána
(2x)
Enzo Macleod se vrací vyřešit dvě vraždy, které od sebe dělí celých sedmdesát let.
Ukázky

Noční brána

329 Kč
Odvážná volba
Madeline Montgomeryová odedávna nesnáší – a v skrytu duše miluje – rošťáckého Gryffuda Daviese. Mezi jejich rodinami však po celá staletí vládne nenávist. Nyní se Gryff vrací z napoleonských válek, již jako hrabě z Powysu.
Ukázky

Odvážná volba

219 Kč
Paví hody
(7x)
Velké dějiny hýbou nebývalou silou i malými městečky – Horní Jelení je toho důkazem. Podivná sešlost, při které se místní obyvatelé oddávají pavím hodům, oživuje dávné démony, rodinná tajemství a především touhy, bez nichž by svět utonul v nehybnosti.
Ukázky

Paví hody

319 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 1000 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 100 > >>