Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

S láskou z Paříže
(1x)
Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení.
Ukázky

S láskou z Paříže

279 Kč
Soucit musí stranou
Výtvarník Ctirad Karáfiát spolu se svým kamarádem objeví při hledání polodrahokamů pod hromadou kamení mužské tělo. Vše nasvědčuje tomu, že proslulý hledač nerostů, kterých se v Krušných horách nachází nespočetně, zemřel nešťastnou náhodou.
Ukázky

Soucit musí stranou

179 Kč
Svádění po jižansku
Umělecká konzultantka Sienna přijela do Charlestonu podpořit svou adoptivní sestru, která se tam poprvé setkala se svou biologickou rodinou. Ani ve snu by ji nenapadlo, že ji naprosto okouzlí jeden ze sestřiných nových bratranců Ethan Watts.
Ukázky

Svádění po jižansku

69 Kč
Šachy pod sopkou
(2x)
„Autorovy poslední dny a smrt“ – tak zní titul nedokončeného románu poměrně populárního spisovatele Franze J. Lundeho o znepokojivých událostech, které se mu přihodily na podzim roku 2019.
Ukázky

Šachy pod sopkou

249 Kč
Zrození Evropanů
(1x)
Takovou knihu o historii ještě nikdo nenapsal. Nezmiňuje žádného krále, žádné náboženství a jen dvě revoluce – tu neolitickou a tu ve čtení DNA.
Ukázky

Zrození Evropanů

279 Kč
Slyšet jeleny zpívat
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
Šikmý kostel 2
(17x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Na západní frontě klid
(2x)
Nejslavnější autorův román z prostředí první světové války vypráví o generaci chlapců, kteří v roce 1914 rovnou ze školních lavic, s vlajícími prapory, nadšením a vojenskou hudbou táhli na jatka války, odkud se vrátili zničeni na duchu i na těle, přestože unikli smrtícím granátům.
Ukázky

Na západní frontě klid

170 Kč
Zulejka otevírá oči
(8x)
Debut mladé tatarské spisovatelky je napsán ve stylu klasických ruských románů, ve kterých se podrobně zkoumá úděl člověka na pozadí velkých dějinných událostí.
Ukázky

Zulejka otevírá oči

397 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(68x)
Kromě bolestných otázek viny,odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

249 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 100 > >>