Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

Přijít za svítání
(1x)
Tato kniha představuje „to nejlepší z Václava Cílka“. Jde o výbor, který mapuje dvacetiletou spolupráci jednoho z našich nejúspěšnějších esejistů s nakladatelstvím Dokořán – od jeho prvotiny Krajiny vnitřní a vnější (2002), která se stala bestsellere
Ukázky

Přijít za svítání

249 Kč
Zahrada, Rest
(7x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
Ukázky

Zahrada, Rest

244 Kč
Hlad. Žízeň

Dvojitá porce temné imaginace slovenského spisovatele Jozefa Kariky vychází jako dvojkniha Hlad. Žízeň. Každá z knih nabízí samostatný zážitek, při čtení obou však příběh dostává nové významové vrstvy.

Ukázky

Hlad. Žízeň

298 Kč
Královská vánoční pohádka
(1x)
Kouzelné městečko, hrad jako z pohádky, královský ples a pohledný princ, to je to poslední, co by newyorská reportérka Kaylie Karlyleová čekala, když zamířila za pracovním úkolem do Evropy.
Ukázky

Královská vánoční pohádka

269 Kč
Plamen, který nevyhasl
Když se Santimu před lety nabídla… odmítl ji. Jako by pro něj Elsa nebyla dost dobrá. Teď je Santi zpět. Jako ochránce… a jako její milenec… Jenže Santi Elsu odmítne znovu…
Ukázky

Plamen, který nevyhasl

69 Kč
První osoba jednotného čísla
(6x)
Od japonského vydání posledního románu Komturova smrt uběhly už více než čtyři roky. Haruki Murakami nyní přichází s novou sbírkou povídek, kterou identifikuje už názvem: První osoba jednotného čísla.
Ukázky

První osoba jednotného čísla

229 Kč
Samarkand
(2x)
Lidé válku o svůj svět definitivně prohráli. Stali se otroky, lovnou zvěří, chovným dobytkem nových pánů – upírů, nestvůr, psychopatických bohů, démonů a dalších tvorů, pro něž není v žádném lidském jazyce jméno.
Ukázky

Samarkand

249 Kč
Sladké hrozny Andalusie
Adrian věděl, že když ti na někom záleží, dáš mu nad sebou moc. Moc ti ublížit. A Everleigh si zasloužila od života všechno a navždy. Ale Adrian jí to „navždy“ nemohl dát.
Ukázky

Sladké hrozny Andalusie

69 Kč
Vyděšená k smrti
(2x)
Když se rodiče Melanie Richardsové vrátí domů ze zahraničí, netuší, že za chvíli přijde telefonát, který jim změní život. Jejich dcera byla unesena a pachatel chce výkupné. Rodiče peníze doručí a dle instrukcí se vydávají na místo, kde mají Melanii najít. A musí spěchat.
Ukázky

Vyděšená k smrti

319 Kč
Stvůra
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
Ukázky

Stvůra

249 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>