Nejprodávanější e-knihy - říjen 2022

Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
Ukázky

Klára a Slunce

298 Kč
Pod maskou nevinnosti
(1x)
Muž, který vždy dostane, po čem touží, má nejvíc co skrývat...
Ukázky

Pod maskou nevinnosti

279 Kč
Prorokyně a hlupák
(5x)
Amatérská švédská astrofyzička Petra spočítala, že 7. září 2011 ve 21.20 zanikne svět. Toto proroctví ji svede dohromady s poněkud jednoduchým Johanem, který umí proměnit obyčejné jídlo v gurmánský zážitek, a s důchodkyní Agnes, která si pod falešným profilem vydělává jako mladá influencerka.
Ukázky

Prorokyně a hlupák

319 Kč
Smrt lehkovážné milenky - 30%
Ben Satler uvízl po jedné úspěšné akci drápkem na čas mezi kriminalisty, nikoli jako vyšetřovatel, ale stále jako novinář.
Ukázky

Smrt lehkovážné milenky

179 Kč
125 Kč
Zavři oči - 30%
(2x)
Klinický psycholog Joe O'Loughlin se již těší na zasloužený odpočinek, na to, že si konečně vyřeší vztah s bývalou manželkou a že mu klidnější život bez péracovního stresu pomůže v boji s postupující Parkinsonovou chorobou.
Ukázky

Zavři oči

249 Kč
174 Kč
Jako sama smrt
(1x)
Uprchlíci. Lovci. Vrazi. Každý má své tajemství… V Karachu si na spravedlnost moc nepotrpí. Ani na prosté stínání odsouzenců. Zato lámání kolem, narážení na kůl a čtvrcení jsou na denním pořádku.
Ukázky

Jako sama smrt

259 Kč
Lincolnova dálnice
(2x)
V červnu roku 1954 se osmnáctiletý Emmett Watson vrací do Nebrasky. Domů ho veze správce nápravného zařízení, kde si mladík právě odsloužil rok za neúmyslné zabití. Po nedávné smrti otce propadla rodinná farma bance, a tak má Emmett jasný plán: vzít svého osmiletého bratra Billyho a začít nový život na západě.
Ukázky

Lincolnova dálnice

389 Kč
Mycelium VIII: Program apokalypsy
(7x)
Velkolepé vyvrcholení nejobsáhlejší české sci-fi ságy Mycelium je zde. Intriky, psychotronika a krvavé oběti. Všechno míří právě sem. Tohle už je konec.
Ukázky

Mycelium VIII: Program apokalypsy

298 Kč
Neděle odpoledne
(6x)
Každá rodina má své tradice. Některá má navíc i tajemství.
Ukázky

Neděle odpoledne

279 Kč
Pohled ze tmy
(1x)
Druhý případ inspektora Jonaha Sheense. Aidan Poole zapne pozdě v noci počítač s webkamerou a přes Skype zavolá své přítelkyni Zoe.
Ukázky

Pohled ze tmy

239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>