Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2022

Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Meditace
Meditační CD Miloše Matuly.

Meditace

314 Kč
Pád Cařihradu
(2x)
Příběh lásky a zrady na pozadí dobytí nejslavnějšího města přelomu středověku a novověku.

Pád Cařihradu

314 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.

Poslední aristokratka

242 Kč
Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.

Živočichopis

224 Kč
Hobit
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.

Hobit

359 Kč
The Vole - Hraboš hrdina
Nadšení čtenáři pohádek o hraboších a jejich osudech si brzy vyžádali i zvukovou podobu své oblíbené knihy. Pro vydání ve formátu audioknihy namluvil autorský výběr textu Jan Hartl v domácím studiu Vladimíra Merty.

The Vole - Hraboš hrdina

213 Kč
Koule
(2x)
Hlavní hrdinkou komedie Koule je bývalá slavná atletka, která v rozhlasovém studiu rekapituluje svůj dosavadní život plný komických, trapných ale i bolestných protikladů. Uvedení inscenace v lednu 2011 vyvolalo nebývalý ohlas.

Koule

89 Kč
Volá první republika!
Mluví: Tomáš Garrigue Masaryk, Milada Horáková, František Křižík, Jan Antonín Baťa, Josef Čapek, Vladislav Vančura, Josef Suk, Jaroslav Ježek, Josef Skupa, Vlasta Burian, Martin Frič, Růžena Nasková a mnozí další.

Volá první republika!

195 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 144 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>