Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2022

Pět neděl v balóně
(1x)
První román Julese Verna v převyprávění Ondřeje Neffa. Tři odvážlivci v balónu versus nehostinná Afrika.

Pět neděl v balóně

349 Kč
Poslední Mohykán
Slavný dobrodružný příběh na motivy skutečných událostí francouzsko-indiánské války z roku 1757, který proslavil film s Danielem Day-Lewisem a Madeleine Stoweovou.

Poslední Mohykán

403 Kč
Psí poslání
(1x)
Všichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání. Autor románu Psí poslání, který si zamilovali čtenáři po celém světě, Bruce W. Cameron je přesvědčený, že jeden pes se může narodit několikrát za sebou...

Psí poslání

314 Kč
Srdce temnoty
(1x)
Kultovní dílo o putování námořníka do nitra temného kontinentu i temnoty lidské duše a jednoho ze stěžejních literárních děl 20. století.

Srdce temnoty

313 Kč
Továrna na maso
(3x)
Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek.

Továrna na maso

403 Kč
Tsunami
(3x)
Den Eminých narozenin se kvapem blíží. Kromě členů její rodiny se však na oslavu chystá i jeden nezvaný host – minulost, kterou všichni považovali za dávno mrtvou.

Tsunami

314 Kč
Hrdinky - Příběhy významných českých žen
Byly odvážné. Mnohdy předběhly dobu. Šly si za svým a někdy za odvahu zaplatily cenu nejvyšší. Ale svým příběhem inspirovaly tisíce a miliony dalších žen, které dnes díky nim mohou žít svobodně a podle svých představ.

Hrdinky - Příběhy významných českých žen

314 Kč
Pobřežní cesta
(1x)
Kniha Pobřežní cesta je otevřená, optimistická osobní výpověď o tom, jak těžké je se vyrovnat se zármutkem a jak ozdravnou moc může příroda mít. Především je to však příběh o domově, který můžeme ztratit, znovu vybudovat i nečekaně objevit.

Pobřežní cesta

358 Kč
12. století
(1x)
Běžný život, kultura, náboženství nebo umělecké předměty z období 12. století. V prvním dílu svého cyklu Život ve staletích popisuje autor životní styl lidí, a to v tom nejširším smyslu slova.

12. století

349 Kč
Amadeus
Jedna z nejlepších her významného anglického dramatika posloužila jako předloha slavného stejnojmenného oscarového filmu M. Formana.

Amadeus

314 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 140 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 14 > >>