Nejprodávanější audioknihy na CD - říjen 2022

Děsivé historky 2
Co kdybys měl jen sto slov na to, abys varoval lidstvo před smrtelným nebezpečím?

Děsivé historky 2

269 Kč
Doteky bezmoci
Druhý díl série detektivních povídek podle skutečných událostí. Jak povodeň před 20 lety pomohla zakrýt plánovanou vraždu ? Kdo jde po krku atraktivní učitelce ? Jak vyřazený psací stroj nastartuje kariéru anonymního vyděrače ?

Doteky bezmoci

296 Kč
Dům pod náměstím
(1x)

Lidé přicházejí, pachtí se a odcházejí, ale domy zůstávají. A naděje s nimi. Barokní dům v Dolní ulici kousíček pod náměstím se ujal role vypravěče ságy o nenápadných velikánech, kteří zvelebovali bramborářské maloměsto uprostřed Česka.

Dům pod náměstím

358 Kč
Dva roky prázdnin
(1x)
Jedna z nejslavnějších Verneovek líčí příhody patnácti dětských hrdinů ve věku 8–14 let zanesených bouří na pustý ostrov a bojujících o svůj život.

Dva roky prázdnin

359 Kč
Dvanáctá karta
(1x)

Nic není takové, jaké se na první pohled zdá být…

Středoškolačku Genevu se v knihovně pokusil někdo zavraždit. Profesionální zabiják sice napoprvé neuspěl, ale nikdo nepochybuje o tom, že to zkusí znovu.

Dvanáctá karta

359 Kč
Hrrr na ně!
20. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Hrrr na ně!

395 Kč
Chlorid sodný
(4x)

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu.

Chlorid sodný

422 Kč
Jane utíká
(2x)
Jane najednou neví, kdo je, nevzpomíná si na vlastní jméno, netuší, kolik jí je let. Bloudí ulicemi Bostonu v zakrvácených šatech a s deseti tisíci dolary v kapse. Nezbývá jí než důvěřovat hezkému mladíkovi, o němž jí říkají, že je to její manžel.

Jane utíká

314 Kč
Jizva
(4x)
Katarzyně je přes čtyřicet a za celý život nevytáhla paty z rodného Polska.
Ukázky

Jizva

269 Kč
Kněžna Ludmila
Ludmila se s radostí podvolí otcovu přání a provdá se za přemyslovského knížete Bořivoje. Když se jim narodí syn, jejich štěstí se zdá být úplné. Zdání však klame.

Kněžna Ludmila

305 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 144 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 15 > >>