Nejprodávanější tituly - říjen 2022
poezie

Básnické juvenilie
IX. svazek Spisů Jiřího Ortena přináší vůbec poprvé všechny jeho dochované mladistvé básně, které napsal před svou prvotinou Čítanka jaro (1939). Básně jsou řazeny chronologicky od roku 1935.
poezie

Básnické juvenilie

253 Kč
Elegie
V Kanadě žijící český básník Ivan Schneedorfer má vzácný dar mluvit nově o nejprostších věcech života a smrti, jeho básně jsou objevné a osobní a přitom se jako málokteré týkají i ostatních.
poezie

Elegie

152 Kč
Klobouk na pařezu 1
S nekonvenčním časopisem můžete poznávat zajímavá místa, kutit a vyrábět, vymýšlet příběhy, hrát si, složit si knížku, soutěžit, malovat, vzpomínat, cestovat světem, poznávat přírodu, architekturu i historii, luštit a hádat.
poezie

Klobouk na pařezu 1

90 Kč
Klobouk na pařezu 2
Druhé číslo časopisu Klobouk na Pařezu a je k krásném jarním hávu! Najdete v něm 60 plnobarevných stran, které pro vás a s vámi vytvořilo celkem 35 autorů - výtvarníků, básníků, ilistrátorů, ale hlavně i vašich maminek, tatínků, kamarádů a známých.
poezie

Klobouk na pařezu 2

90 Kč
Klobouk na pařezu 3
Třetí číslo nekomerčního časopisu Klobouk na Pařezu a je prolnuté podzimními barvami. Prožijte s dětmi waldorfské školy sklizeň obilí, objevte soví školu a jak se učí v pralese, tajemný kufr a prohlédněte si houby na módní přehlídce.
poezie

Klobouk na pařezu 3

90 Kč
Ledolam
(1x)
„Jako groteskní přízrak / se kymácejí větve / na konci ulice./ Zvedá se vítr – / a větve vyluzují krátké, ostré zvuky…“ Po sedmi letech nová sbírka básníka Petra Halmaye.
poezie

Ledolam

178 Kč
Ženy & Muži
(1x)
Dvěma pokoutně vydanými sbírkami poezie Ženy a Muži se Paul Verlaine krátce před svou smrtí zařadil mezi největší básnické pornografy všech dob.
poezie
Ukázky

Ženy & Muži

50 Kč
Cesta nepoddajnosti
(3x)
Cesta nepoddajnosti je dílem radikální básnické imaginace, exkurzem do oblasti paranormálních jevů (poltergeist, posedlost démony, levitace).
poezie
Ukázky

Cesta nepoddajnosti

176 Kč
Inka
(10x)
Výbor básní Ingrid Hanušové z let 1985 až 2005 je doplněný sadou sedmnácti vložených listů ilustrací s použitím obrazů autorky z jejího posledního období.
poezie

Inka

254 Kč
K čertu ať táhne studium
Kniha K čertu ať táhne studium představuje první výbor z byzantské žebravé poezie u nás.
poezie

K čertu ať táhne studium

53 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 273 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 26 .. 28 > >>