Nejprodávanější tituly - říjen 2022
fotografie

Ladislav Drezdowicz
(1x)
Drezdowiczova fotografická kniha vypráví osobitý příběh muže, který se rozhodl vydat na cestu, na níž ho i díky pravidelné meditaci provází klid. Fotografii využívá k jisté existenciální reflexi světa i sebe sama.
fotografie
Ukázky

Ladislav Drezdowicz

351 Kč
Deset stran jedné mince - 11%
Kniha "Jan Ságl: Deset stran jedné mince" je průřezem bohatou tvorbou českého fotografa Jana Ságla. Deset fotografických cyklů, do kterých je jeho dílo seřazeno, obsahuje jednotící linku v podobě vnitřní svobody jednotlivce.
fotografie

Deset stran jedné mince

405 Kč
360 Kč
Jaromír Funke - Between Construction and Emotion - 11%

The first large-scale monograph on this internationally renowned photographer. Jaromír Funke (1896-1945) was a innovator of modern photography, just like Jaroslav Rössler, Man Ray, László Moholy-Nagy, Albert Renger-Patzsch, to name but a few.

fotografie

Jaromír Funke - Between Construction and Emotion

1 755 Kč
1 560 Kč
Josef Sudek v rozhovorech a vzpomínkách - 11%
(2x)
Čtenářům se v této knize dostává do rukou mnohostranný portrét Josefa Sudka a jeho díla, tvořený jeho vlastními slovy, zachycený očima jeho nejbližších přátel i z odstupu uměnovědné reflexe. Kniha je doplněna ediční poznámkou a jmenným rejstříkem.
fotografie

Josef Sudek v rozhovorech a vzpomínkách

403 Kč
358 Kč
Vojta Dukát - 11%
Moravský fotograf Vojta Dukát (* 1947) odešel po okupaci Československa sovětskou armádou do nizozemského exilu (1968). Toulal se po světě a vynikl v žánru humanistické fotografie. 38. svazek edice Fototorst.
fotografie

Vojta Dukát

300 Kč
266 Kč
Jaromír Funke - Mezi konstrukcí a emocí
(4x)
Jde o první velkou monografii světově proslulého fotografa. Kniha přibližuje především logiku utváření a proměn Funkeho tvorby, zasazuje Funkeho dílo do kontextu evropské avantgardní fotografie a kultury.
fotografie
Ukázky

Jaromír Funke - Mezi konstrukcí a emocí

1 166 Kč
Lukáš Jasanský, Martin Polák - 11%
(1x)
Lukáš Jasanský a Martin Polák patří k nejuznávanějším současným českým fotografům. Společně vytvářejí rozsáhlé cykly fotografií, které dosud vycházely pouze fragmentárně v menších katalozích.
fotografie

Lukáš Jasanský, Martin Polák

675 Kč
600 Kč
Fotorádce
Publikace o zpracování černobílé fotografie. Jedná se o kompaktní tvůrčí učebnici, ve které jsou uvedena základní historická data, nejznámější autoři, rozdělení a popisy přístrojů, druhů fotografie, materiálů a různých fotografických technik.
fotografie

Fotorádce

85 Kč
Pavel Nešleha Stopy síly / Traces Of Force
Kniha poskytuje pronikavý vhled do fotografické tvorby malíře Pavla Nešlehy (1937 – 2003) a citlivě obnažuje její myšlenkovou podstatu.
fotografie

Pavel Nešleha Stopy síly / Traces Of Force

89 Kč
Cikáni - 6%
(1x)
První české vydání fotografického cyklu jednoho z předních světových fotografů. Tvoří jej 109 fotografií pořízených v tehdejším Československu, v Rumunsku, Maďarsku, Francii a Španělsku v letech 1962-1971.
fotografie

Cikáni

1 274 Kč
1 199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 62 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>