Nejprodávanější tituly - říjen 2022
poezie

Ztroskotanec na břehu atlantském - 11%
(1x)
Výbor z autorových starších, novějších i zcela nových básnických fantazií, esoterních spekulací a odvážných sentencí doplněných citací zakázaných románů.
poezie

Ztroskotanec na břehu atlantském

234 Kč
208 Kč
Motorové sáně - 11%
Strhující autorské výstupy, zhmotnělé už potřetí v básňovém almanachu, jejichž společným jménovatelem je dramaticky recitační divočina zvaná slam poetry.
poezie

Motorové sáně

269 Kč
239 Kč
Vyměřování vzdálenosti - 11%
Básnický debut scénáristy, laureáta Literární soutěže Františka Halase a publicisty Jana Jindřicha Karáska je záznamem o zmizení, ale také pojednání o tom, co určuje charakter člověka. Jak na něj budeme po jeho odchodu vzpomínat?
poezie

Vyměřování vzdálenosti

143 Kč
127 Kč
Kacířův kancionál - 11%
(12x)
Kniha ilustrovaných textů legendární cross-overové kapely Insania komentovaných historickými postavami od antických i moderních filosofů a duchovních revolucionářů přes mediální ikony, vrahy a nechvalně známé dobové figury.
poezie
Ukázky

Kacířův kancionál

1 169 Kč
1 039 Kč
Zdivočelé pohádky - 11%
Pozor, oficiální hlášení! Pohádky se zbláznily… Šest oblíbených pohádek – takt trochu jinak!
poezie

Zdivočelé pohádky

233 Kč
207 Kč
Hranice a zdi - 11%
Kniha Hranice a zdi je již pátou sbírkou autora, jehož tvorba vzbudila nebývalý ohlas. Těsnohlídek se vrací k delším útvarům, které charakterizovaly především jeho debut Násilí bez předsudků (Cena Jiřího Ortena).
poezie

Hranice a zdi

132 Kč
118 Kč
Deset malých slanečků... - 26%
Veršovaná knížka Deset malých slanečků je vtipnou a svéráznou parafrází na známý popěvek Deset malých černoušků.
poezie
Ukázky

Deset malých slanečků...

134 Kč
99 Kč
Město ve městě - 11%
Ústředním motivem sbírky Martiny Koubové je především hledání vztahu, vztahu k bližnímu, k lásce, hledání přístavu, domova, pro ni znamená mnoho.
poezie

Město ve městě

35 Kč
31 Kč
Nevlastní - 11%
(7x)
Snad u žádného jiného autora české poezie se nesetkáme s něčím podobným: jedna postava procházela po více než dvacet let důsledně všemi Hruškovými knihami, zjevovala se na chvíli a zase mizela se svojí znepokojivou energií a osudem. Adam.....
poezie

Nevlastní

151 Kč
134 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
poezie

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 271 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 28 > >>