Nejprodávanější tituly - říjen 2022

Židé v českých zemích
Židé v českých zemích. Společná cesta dějinami nabízí nový pohled na dějiny Židů v českých zemích od raného novověku po současnost.

Židé v českých zemích

719 Kč
Akciové investice
Tento investiční bestseller obsahuje řadu příkladů z autorovy více než dvacetileté investiční kariéry.

Akciové investice

269 Kč
Bez jména
Román ´No Name´ (Bez jména), odsouzený viktoriánskými kritiky jako nemorální, je dnes považovaný za dílo s mimořádným společenským vhledem, ukazuje Williama Wilkieho Collinse na vrcholu jeho literární tvorby.
Ukázky

Bez jména

210 Kč
Cyklistka
(3x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy.

Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak.

Ukázky

Cyklistka

359 Kč
Dívka beze jména
(4x)
Je dívka beze jména svědkyně, podezřelá, nebo možná budoucí oběť?

Dívka beze jména

404 Kč
Falešná hodnota
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
Ukázky

Falešná hodnota

313 Kč
Hybridní politika
(2x)
Profesor Keller ve své nejnovější knize ukazuje, jak se změnil ráz politiky v západním světě, a proč se tak změnil. Proč "pravicové" strany přestaly hájit lidskou svobodu a proč "levicové" strany přestaly hájit zájmy chudých.

Hybridní politika

180 Kč
Jako člověk
(1x)
V katastrofických filmech bývá konflikt mezi lidmi a inteligentními stroji líčen jako nevyhnutelný, navíc s deprimujícím výsledkem. Stuart Russell v této přelomové knize tvrdí, že se takovému scénáři můžeme vyhnout .
Ukázky

Jako člověk

358 Kč
Konec dobrý
(1x)
Soubor devíti komorních povídek. Časový oblouk klenoucí se jako duha od sovětské okupace naší země v roce 1968 přes pohřeb Václava Havla po covidovou současnost tvoří dějinné pozadí groteskně-melancholických příběhů.
Ukázky

Konec dobrý

224 Kč
Konvertitka
(1x)
Mladá žena Vigdis Adelais původem z prosperující křesťanské rodiny se zamiluje do Davida Todrose, syna rabína a studenta ješivy. Jejich životní příběh je o to složitější, že se odehrává v katolické Francii jedenáctého století.

Konvertitka

315 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>