Nejprodávanější tituly - říjen 2022

Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky
(1x)
Jestli budeme mít otevřené supermarkety, a nebudeme mít otevřené kostely, nač ještě žít? Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“.

Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky

268 Kč
Za italským snem
Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii...

Za italským snem

296 Kč
Záhada zmizelého šlechtice
Pan Tadeáš z Příhraz je povolán samotným Václavem II., aby se dostavil na hrad v Sadské. Vydává se tedy na cestu, na níž ho doprovází jeho sluha Vítek, zatímco velitel hradní posádky Jozífek zůstává na panství, aby ho chránil před řáděním lapků.
Ukázky

Záhada zmizelého šlechtice

199 Kč
Zájezd snů
(3x)
Ty nejlepší povídky o cestování od Haliny Pawlowské.

Zájezd snů

359 Kč
Zaklínač II: Meč osudu
(3x)
Hlavním hrdinou tvorby Andrzeje Sapkowského je zaklínač Geralt z Rivie. Jako nájemný hubitel upírů, vlkodlaků a všemožných nebezpečných netvorů pochopitelně ovládá bojové a magické techniky nezbytné pro jeho zaměstnání.

Zaklínač II: Meč osudu

296 Kč
Zase je dneska
(2x)
Druhé, ilustrované vydání čtenáři příznivě přijaté básnické sbírky dvojnásobného mistra České republiky ve slam poetry, známého pod pseudonymem Rimmer.

Zase je dneska

266 Kč
Zdravá střeva
Kniha popisuje vliv střevního mikrobiomu na celé lidské tělo, na nemoci, na imunitu – z čeho se mikrobiom skládá, jak funguje, na co všechno má vliv (od střevních potíží po deprese, různé štěpení a zpracovávání hormonů, obezitu, cukrovku).

Zdravá střeva

403 Kč
Zima nejistých nadějí
Životní elán Annie Sharpeové se s léty kamsi vypařil. Děti má dospělé, restaurace, kterou vybudovala od píky, šlape jako hodinky a její šestadvacet let trvající manželství právě neslavně skončilo.
Ukázky

Zima nejistých nadějí

339 Kč
Zlobryně a sirotci
S dobrem je to tak, že čím víc dáváte, tím víc máte. Je to to nejlepší kouzlo....
Ukázky

Zlobryně a sirotci

358 Kč
Změněné stavy
(2x)
Co se s vámi děje při pití kávy? Působí čokoláda opravdu jako afrodiziakum? Jak fungují takové drogy jako alkohol a cannabis? Hrála psychedelie roli v evoluci člověka?

Změněné stavy

203 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>