Nejprodávanější tituly - říjen 2022

Vdovou proti své vůli
(2x)
Nemajetná šlechtična Elinor je nucena přijmout místo guvernantky na venkově. Dojde však k záměně: kočár ji odveze do jiného sídla, kde lord Carlyon očekává ženu, jež slíbila, že se za úplatu provdá za zhýralého a zadluženého mladíka.

Vdovou proti své vůli

269 Kč
Ve stínu duhy
Z Vysočiny do pákistánského Pešávaru.

Ve stínu duhy

359 Kč
Veřejní nepřátelé
(4x)
Inspirativní slovní přestřelka dvou předních francouzských intelektuálů. Dva kontroverzní autoři si šest měsíců intenzivně dopisují, aby se vypsali z témat, která je pálí, obrazně i doslova.
Ukázky

Veřejní nepřátelé

314 Kč
Via crucis
(1x)
Ježíš nás nezve na svou cestu kříže proto, abychom ho oplakávali, nýbrž abychom změnili své smýšlení a jednání. Chce nám odejmout srdce kamenná a dát nám srdce z masa, srdce skutečně lidská, schopná odvahy k lásce.

Via crucis

80 Kč
Vietnamské pohádky
Knížka obsahuje 99 kouzelných pohádek, bajek, mytologických příběhů a historických pověstí Vietů a dalších 9 z více než 60 etnických a národnostních menšin obývajících současný Vietnam.
Ukázky

Vietnamské pohádky

449 Kč
Výpravy do divočiny
(3x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
Ukázky

Výpravy do divočiny

448 Kč
Vývrat
(4x)

Příběh inspirovaný skutečnými případy a policejními postupy řeší otázky vyšetřovacích metod, viny a paměti, především jde však o mistrovsky napsanou napínavou detektivku.

Ukázky

Vývrat

403 Kč
Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky
(1x)
Jestli budeme mít otevřené supermarkety, a nebudeme mít otevřené kostely, nač ještě žít? Budu v této knize často používat jméno Wakan Tanka. Moc se omlouvám všem ortodoxním katolíkům, klidně si pokaždé dosaďte to naše staré dobré „Bůh“.

Wakan Tanka - Hodiny náboženství pro věčné začátečníky

268 Kč
Za italským snem
Lucia tvrdě pracuje jako právnička ve Walesu a usiluje o povýšení, které si nepochybně zaslouží. Nakonec si však dopřeje odpočinek v domě svých prarodičů v jižní Itálii...

Za italským snem

296 Kč
Zájezd snů
(3x)
Ty nejlepší povídky o cestování od Haliny Pawlowské.

Zájezd snů

359 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>