Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2022

Pavouk
(3x)
Saga Bauerová již téměř pustila z hlavy děsivou pohlednici, na jejímž rubu ji kdosi podepsaný anagramem informoval o existenci sovětské pistole Makarov s devíti bílými kulkami, z nichž jedna údajně čeká na Joonu Linnu...

Pavouk

512 Kč
Smrtící tajnosti
(4x)
Abyste spáchali dokonalou vraždu, potřebujete dokonalé krytí.

Smrtící tajnosti

404 Kč
Ďáblova čísla
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.

Ďáblova čísla

358 Kč
Vabank
V létě roku 1989 založil skladatel Michael Kocáb spolu s novinářem Michalem Horáčkem iniciativu MOST, která si dala za cíl zprostředkovat jednání mezi komunistickou mocí a představiteli nezávislých opozičních sdružení.

Vabank

359 Kč
Vražda pro štěstí
Kdo stojí za vraždou šéfredaktora svérázného literárního časopisu? Detektivka Josefa Škvoreckého a Jana Zábrany Vražda pro štěstí nás zavede do světa pražské prvorepublikové smetánky i mezi hospodské povaleče a zlodějíčky.

Vražda pro štěstí

314 Kč
Čas odpouštět
(2x)
Právník Jake Brigance přijme obhajobu Drewa Gamblea, mladíka obviněného z vraždy policisty. Ostře sledovaný soudní proces rozděluje zdejší obyvatele – mnozí chtějí rychlý soud a trest smrti, ale Jake to vidí jinak.

Čas odpouštět

314 Kč
Doteky bezmoci
Druhý díl série detektivních povídek podle skutečných událostí. Jak povodeň před 20 lety pomohla zakrýt plánovanou vraždu ? Kdo jde po krku atraktivní učitelce ? Jak vyřazený psací stroj nastartuje kariéru anonymního vyděrače ?

Doteky bezmoci

296 Kč
Jane utíká
(2x)
Jane najednou neví, kdo je, nevzpomíná si na vlastní jméno, netuší, kolik jí je let. Bloudí ulicemi Bostonu v zakrvácených šatech a s deseti tisíci dolary v kapse. Nezbývá jí než důvěřovat hezkému mladíkovi, o němž jí říkají, že je to její manžel.

Jane utíká

314 Kč
Letní záhady
Se stoupající teplotou roste i potenciál zla. Nově sestavená sbírka povídek s letní tematikou

Letní záhady

332 Kč
Nadace a říše
(2x)
Jedinou naději lidstva na brzký restart hrozí tentokrát zhatit moc nadčlověka...

Nadace a říše

350 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 369 položek
<< < 1 2 3 4 .. 37 > >>