Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2022

Nedostižný komorník
Humoristický román o hledání deníku, který by jeho nálezci přinesl balík peněz; lásce trvající dvacet let a jednom nedostižném komorníkovi.

Nedostižný komorník

331 Kč
Nevědění
(2x)
Slavný román Milana Kundery s konkrétními tématy: čas, paměť, láska, krása, domov, prázdno, v němž se autor rozloučil s Čechami.

Nevědění

392 Kč
Pokrývač
(1x)
V novele Pokrývač se Miloň Čepelka ohlíží do dob husákovské normalizace, kdy si lidé s uměleckými ambicemi v tzv. šedé zóně namlouvali, že přes všechny strachy a úhybné manévry mají své životy pod kontrolou.

Pokrývač

269 Kč
Továrna na maso
(3x)
Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek.

Továrna na maso

403 Kč
Třetí pečeť
V příběhu zasazeném do středověké Anglie se opět setkáme s Grace a Simonem de Wallrey, s nimiž jsme se seznámili v historické detektivce Sedmý hřích se trestá smrtí.

Třetí pečeť

269 Kč
Winterbergova poslední cesta
(8x)
Takhle o dějinách střední Evropy ještě nikdo nevyprávěl. Cesta vlakem zmizelou zemí po stopách osudové lásky.

Winterbergova poslední cesta

419 Kč
Hraničářův učeň 1 - Rozvaliny Gorlanu
(1x)
První díl fantasy ságy Hraničářův učeň, na jejíž knižní předloze vyrostlo mnoho čtenářů, nás zavádí do tajemstvím opředené země Araluen.

Hraničářův učeň 1 - Rozvaliny Gorlanu

269 Kč
Amadeus
Jedna z nejlepších her významného anglického dramatika posloužila jako předloha slavného stejnojmenného oscarového filmu M. Formana.

Amadeus

314 Kč
Cena krve
Gene Hawkins přichází do styku se zločinem dnes a denně, strach ovšem nemá. Od chvíle, kdy ztratil milovanou ženu, pro něj život pozbyl smyslu a smrti se vyhýbá vlastně jen proto, aby dostál profesním povinnostem.

Cena krve

314 Kč
Co se stane dál
Hana se vrací do kraje svého mládí, doufajíc, že své dceři konečně představit jejího otce. Paní Jarmilu také čeká jedno „poprvé“ – a to už brzy oslaví šedesáté narozeniny.

Co se stane dál

224 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 370 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 37 > >>