Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2022

Dědečku, vyprávěj o Praze
"Knížka Dědečku, vyprávěj o Praze navazuje na předchozích pět dílů série o laskavém dědečkovi a jeho zvídavé vnučce Viktorce.

Dědečku, vyprávěj o Praze

314 Kč
Hrejme dále…

Dva zcela odlišné osudy, propojené podobnou osobní tragédi. Audiokniha dvou osobností, popisujících svůj boj s náhlou nemocí, která je upoutala na lůžko. Bojovali a bojují nejen o to, aby mohli opět chodit a být soběstační, ale aby vůbec přežili.

Hrejme dále…

269 Kč
Chlorid sodný
(4x)

Kdepak náhodná úmrtí, jde o krvavý řetězec chladnokrevných vražd! Oddělení Q odhalí v případech údajných sebevražd a tragických nehod významných osobností skrytý vzorec, na jehož rozluštění bude potřeba celého týmu.

Chlorid sodný

422 Kč
Kamarádi z lesa 1 - 2 - 3
Audiokniha obsahuje tří knihy Kamarádi z lesa aneb v nouzi poznáš přítele, Kamarádi z lesa aneb kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá a knihu Kamarádi z lesa aneb lež má krátké nohy.
Ukázky

Kamarádi z lesa 1 - 2 - 3

189 Kč
Klášterní madrigal
(1x)
Historický román z pera Vlastimila Vondrušky. Kdesi pod horami u hranic Českého království se nachází Klášter s panstvím. Čas tu plyne klidně, náhle však dorazí královská listina, podle níž se jedna z vesnic povyšuje na město, a začíná čas intrik.

Klášterní madrigal

385 Kč
Klaun to zkouší znovu
Kníha Klaun si povídá s Bohem vyvolala okamžitě po vydání mimořádný zájem čtenářů a autor obdržel celou řadu ohlasů. Po několika letech se Jiří Suchý k tématu vrací a zpracoval řadu svých postřehů do volného pokračování. Audiokniha.

Klaun to zkouší znovu

270 Kč
Lovecraft
Howard Phillips Lovecraft patří k zakladatelům moderně pojatého hororu. Vybrané texty dokazují, že jeho tvorba nestárne.

Lovecraft

448 Kč
Mezi dvěma Kimy
(6x)
Unikátní vhled do života v KLDR, zemi, do které se člověk běžně nepodívá, a pokud ano, vidí pouze to, co mu režim chce ukázat. Koreanistce Nině Špitálníkové se tuto pečlivě budovanou oponu podařilo odhrnout.

Mezi dvěma Kimy

332 Kč
Nalezení
(3x)
V kanceláři soukromé vyšetřovatelky Evy Černé se objeví zoufalý otec pohřešované Elišky.
Ukázky

Nalezení

314 Kč
Nejhorší děti na světě 3
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.

Nejhorší děti na světě 3

269 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 370 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 37 > >>