Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2022

Noční brána
(2x)

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže.

Noční brána

386 Kč
Prasklé zrcadlo
Slečna Jane Marplová prožívá snad až příliš poklidné dny v St. Mary Mead a touží po rozptýlení. Náhoda ji svede dohromady s Heather Badcockovou, znalou nejžhavějších místních klepů.

Prasklé zrcadlo

314 Kč
Přítelkyně
Přítelkyně - další kniha Ireny Obermannové vypráví o ženském přátelství i nepřátelství. Jde o retro příběh končící v současnosti.

Přítelkyně

314 Kč
Psí poslání
(1x)
Všichni psi jednou přijdou do nebe… Ale nejprve musí splnit své poslání. Autor románu Psí poslání, který si zamilovali čtenáři po celém světě, Bruce W. Cameron je přesvědčený, že jeden pes se může narodit několikrát za sebou...

Psí poslání

314 Kč
Putování s oslem! - 19%
Humoristické vyprávění o prázdninových putováních Miloslava Šimka, Josefa Fouska a jejich přátel po Šumavě. Vtipný cestopis o toulkách několika kamarádů s nevyzpytatelným oslem Honzou.

Putování s oslem!

297 Kč
242 Kč
Slavíci (Kronika československé populární hudby)
Kronika československé populární hudby.

Slavíci (Kronika československé populární hudby)

373 Kč
Smrt v oblacích
Je jenom jediný, zato velmi jednoduchý způsob, jak se něco dozvědět: nechat lidi mluvit. – Hercule Poirot

Smrt v oblacích

341 Kč
Šťastná za všech okolností
(1x)
„Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.
Ukázky

Šťastná za všech okolností

269 Kč
Vražda na ostrově Camino
Horký písek, vychlazené drinky a mrazivá vražda!

Vražda na ostrově Camino

314 Kč
Země
(3x)
Lea o všechno přišla. Několikrát. Válka jí vzala rodinu, komunisti dceru, škodolibost osudu partnera. Naštěstí ale dostala do vínku nevšední dar – téměř nadpřirozenou fyzickou sílu.

Země

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 370 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 37 > >>