Nejprodávanější e-knihy - listopad 2022

Klára a Slunce
(6x)
Ishigurův román Klára a Slunce je zpovědí vyřazené robotky jménem Klára, nadané pokročilou umělou inteligencí i pozoruhodnými pozorovacími schopnostmi.
Ukázky

Klára a Slunce

298 Kč
Snad tentokrát!
Reputace Autumn, organizátorky svateb, je poté, co je sama opuštěna u oltáře, v troskách. Aby si zachovala zaměstnání, nezbývá jí nic jiného než přesvědčit nabručeného majitele resortu Greye Hollowaye, že romantika je něco skutečného a krásného...
Ukázky

Snad tentokrát!

69 Kč
Vlak do Samarkandu
(4x)
Román vypráví příběh osiřelých dětí evakuovaných z ruského Volha-Uralu během hladomoru na počátku 20. let, známého také jako hladomor Povolzhye. Příběh nám tak připomíná bolestivou minulost ruské země.
Ukázky

Vlak do Samarkandu

397 Kč
Strmý pád - 30%
V motelu je nalezeno mrtvé tělo mladé ženy. Případu se ujímá policejní náčelnice Kate Burkholderová, která si uvědomuje, že oběť znala.
Ukázky

Strmý pád

239 Kč
167 Kč
Šelma
(6x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
Ukázky

Šelma

348 Kč
Krysí ostrov a jiné povídky
(3x)
Pomsta a spravedlnost, láska až za hrob a palčivá nenávist. Oko za oko, zub za zub. Vyprávění o odplatě z postpandemické Ameriky, zpověď vědce, který objevil lék proti stárnutí, střet zabijáků připomínající šachovou partii, soupeření dvou mladíků o tutéž dívku a synův boj s otcem o dědictví.
Ukázky

Krysí ostrov a jiné povídky

219 Kč
O češtině s Karlem Olivou
Chcete vědět, jak vznikla vyjmenovaná slova, kde se vzalo kroužkované „ů“ nebo „oslí můstky“ a nakolik vážně byly míněny jazykové brusy typu čistonosoplena, knihovtipník a klapkobřinkotruhla?
Ukázky

O češtině s Karlem Olivou

259 Kč
Vlk
(5x)

Oblíbený norský autor Samuel Bjork přichází s novými díly z detektivní série s vyšetřovateli Holgerem Munchem a Miou Krügerovou. Píše se rok 2001. Novopečený šéf zvláštní vyšetřovací jednotky Holger Munch má za úkol vyřešit vraždu dvou jedenáctiletých chlapců.

Ukázky

Vlk

269 Kč
Markýz hledá ženu
(2x)
Hledání manželky je podle markýze z Mertonu náročný úkol, který potřebuje plán s seznam vhodných kandidátek.
Ukázky

Markýz hledá ženu

382 Kč
Ticho
(4x)
Uprostřed chladného dne v Reykjavíku zmizí z kočárku u luxusní vily spící nemluvně a na jeho místě leží cizí mrtvé dítě.
Ukázky

Ticho

399 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>