Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
zdraví a životní styl

Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
zdraví a životní styl
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Energie! - 20%
(1x)
Jak posílit imunitu, léčit záněty, detoxikovat organismus, uzdravit střeva, chytře jíst a odhalit potravinovou intoleranci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Energie!

398 Kč
318 Kč
Krabičky do práce - 20%
(1x)

JEZTE ZDRAVĚ A VYVÁŽENĚ PO CELÝ DEN! Chcete dodržovat zdravý životní styl, ale polední meníčka jsou s ním těžko slučitelná? Nechte se vtáhnout trendem krabičkování a mějte kontrolu nad tím, co jíte. Poděkuje vám za to nejen vaše tělo, ale i peněženka.

zdraví a životní styl
Ukázky

Krabičky do práce

299 Kč
239 Kč
Metabolický motor - 20%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
zdraví a životní styl
Ukázky

Metabolický motor

424 Kč
339 Kč
Setkání s metafyzickými medicínami Jižní Ameriky - 20%
Uprostřed všech možných restrikcí a omezování cestování v tomto roce, se nám s manželkou přesto naskytla možnost strávit výzkumný čas v Peru, kam jsme se vydali za účelem osobního zkoumání působení tradičních posvátných medicín....
zdraví a životní styl
Ukázky

Setkání s metafyzickými medicínami Jižní Ameriky

250 Kč
200 Kč
Zdravá střeva - 20%
Kniha popisuje vliv střevního mikrobiomu na celé lidské tělo, na nemoci, na imunitu – z čeho se mikrobiom skládá, jak funguje, na co všechno má vliv (od střevních potíží po deprese, různé štěpení a zpracovávání hormonů, obezitu, cukrovku).
zdraví a životní styl
Ukázky

Zdravá střeva

288 Kč
230 Kč
Mikrobiom lidského těla - 20%
Mikrobi jsou našimi celoživotními partnery v nemoci i ve zdraví. Nejdůležitější jsou pro nás na začátku života a před jeho koncem. Autoři podávají přístupnou formou nejnovější zásadní vědecké informace o mikrobiomu lidského těla.
zdraví a životní styl
Ukázky

Mikrobiom lidského těla

269 Kč
215 Kč
Proč spíme - 20%
(3x)
Důkazy, které Walker předkládá, jsou víc než dostačující k tomu, abyste šli spát. Nejde o otázku volby, ale přežití. Čím kratší dobu spíte, tím kratší dobu žijete.
zdraví a životní styl
Ukázky

Proč spíme

299 Kč
239 Kč
Přírodní antivirotika - 20%
Viry jsou chytré, mutují a stávají se rezistentními vůči antivirovým lékům. Globální krize, jako je horečka dengue, SARS či pandemie COVID-19, se šíří rychleji, než farmaceutické firmy zvládají léky vyvíjet, a každou chřipkovou sezonu vznikají nové kmeny, které se vzpírají účinnosti vakcín.
zdraví a životní styl
Ukázky

Přírodní antivirotika

309 Kč
247 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 94 položek
<< < 1 2 3 4 .. 10 > >>