Nejprodávanější e-knihy - prosinec 2022
kuchařky

Retrojídlo: Jak jsme jedli za socialismu - Martin Franc
Pamatujete na mléčné bary, šunku v aspiku, ruské vejce, kubánské pomeranče nebo termosky, co se tak snadno rozbily zevnitř? Na některé podoby socialistického stravování vzpomínáme rádi, u jiných se nám strachy sevře žaludek – pojďte si je připomenout všechny!
kuchařky
Ukázky

Retrojídlo

299 Kč
Sportovní výživa: Čtvrté, doplněné vydání - Nancy Clark
(1x)
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
Sushi - Od začátečníka k mistrovi -  kolektiv
Sushi je delikatesa, na níž si po celém světe pochutnávají miliony lidí a své stálé místo si našla i u nás. Bohužel však většina lidí stále chodí za touto japonskou pochoutkou pouze do restaurací, protože před její domácí přípravou mají respekt.
kuchařky
Ukázky

Sushi - Od začátečníka k mistrovi

209 Kč
Radčina kuchařka bez lepku 2: Se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec - Radka Vrzalová
Radka Vrzalová přináší vynikající bezlepkové i bezmléčné recepty. Již se trochu orientujete na „bezlepkovém trhu“, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili?
kuchařky
Ukázky

Radčina kuchařka bez lepku 2

288 Kč
Bezlepkové laskominy: 66 receptů na úžasné pečené i nepečené dezerty - Karla Pelikánová
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
Česká kuchyně za dob nedostatku - Čeněk Zíbrt
Vaření z lokálních, původních zdrojů, s prázdnou kapsou a hlavou plnou ideálů. Desítky receptů pro všechny zájemce o kuchyni.
kuchařky
Ukázky

Česká kuchyně za dob nedostatku

121 Kč
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka - Michal Šanda
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso rozděluje a u proslavených pokrmů je uvedena stručná historie.
kuchařky
Ukázky

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

75 Kč
Citlivá kuchyně: aneb štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! - Markéta Šichtařová
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 3. díl: L - O - Jaroslav Vašák
(1x)
Kniha vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes: 1. díl: A - G - Jaroslav Vašák
Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejširší veřejnost, tak i pro milovníky gastronomické historie dávné i nedávné.
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes

69 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 33 položek
<< < 1 2 3 4 > >>