Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2022

Král rytíř Přemysl Otakar II
(1x)
Třetí část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů začíná v době mládí Přemysla II. V té době jeho otec Václav I. realizuje svůj politický sen – ovládnout prostřednictvím sňatku prvorozeného syna Vladislava rakouské země.

Král rytíř Přemysl Otakar II

359 Kč
Ptákovina
Autentický záznam představení hry Milana Kundery Ptákovina, ze dne 14. 1. 1970, těsně před cenzurním zákazem hry.

Ptákovina

210 Kč
S elegancí ježka - 13%
(6x)
Jemně ironické vyprávění o hlubokých věcech se svůdnou lehkostí, prostý a dojemný příběh o setkávání a míjení, o slepotě a vidění, o pomíjivosti i věčnosti.

S elegancí ježka

134 Kč
116 Kč
Škola Malého stromu
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
Devatero pohádek
Čapkovy pohádky bychom mohli považovat za vzor moderní tvorby pro děti. A podání Vlastimila Brodského za vzor pohádkového vyprávění na mikrofon.

Devatero pohádek

179 Kč
Mycelium I.: Jantarové oči
(6x)

Velkolepá audio adaptace v podání 9 herců! Sarkastický Lucas Hildebrandt bojuje se smrtelnou chorobou a hledá protiváhu moci fanatických Össeanů, na jejichž mimozemské technologii je lidstvo závislé.

Ukázky

Mycelium I.: Jantarové oči

224 Kč
Pád Cařihradu
(2x)
Příběh lásky a zrady na pozadí dobytí nejslavnějšího města přelomu středověku a novověku.

Pád Cařihradu

314 Kč
Střet králů
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.

Střet králů

449 Kč
Velký král Přemysl Otakar I
(3x)
První část čtyřdílné románové fresky o životě posledních přemyslovských králů.

Velký král Přemysl Otakar I

359 Kč
Antonín Dvořák v Americe
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
Nebojte se klasiky! Carmen
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!

Nebojte se klasiky! Carmen

206 Kč
Praga Piccola
Při poslechu Pragy Piccoly přímo ucítíte slabý závan vůně benzínu a budete toužit po životě ve zlatých dvacátých a třicátých let minulého století.

Praga Piccola

269 Kč
Čeština extra
Příručku Čeština extra doplňuje sada tří tradičních audio CD. Obsahuje 246 nahrávek rodilých mluvčích, které mohou rovněž sloužit jako audioklíč k jednotlivým cvičením.

Čeština extra

44 Kč
Lord Mord
(4x)
Román se odehrává v Praze před koncem 19. století a sleduje osudy lehkomyslného, zhýralého a zchudlého hraběte Arca, jemuž příchod moderní doby sebral jeho nejmilejší hračky - ženy, a nabídl zábavu novou: heroin.

Lord Mord

269 Kč
Nahá pravda
(7x)
Nemáte čas číst? Nebo byste rádi rozumně využili čas například strávený v autě? Autoři loňského bestselleru Všechno je jinak, známí ekonomové Šichtařová a Pikora, ve své audioknize Nahá pravda rozcupovávají mýty, které se na nás valí z médií.

Nahá pravda

230 Kč
Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Johanna Sebastiana Bacha se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč skončil i ve vězení.

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach

179 Kč
Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Petra (Pjotra) Iljiče Čajkovského se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba s kým si vyměnil přes tisíc dopisů.

Nebojte se klasiky! - Petr Iljič Čajkovskij

179 Kč
Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Wolganga Amadea Mozarta se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba víc o tom, jak zlíbal císařovnu.

Nebojte se klasiky! - Wolfgang Amadeus Mozart

179 Kč
Volá první republika!
Mluví: Tomáš Garrigue Masaryk, Milada Horáková, František Křižík, Jan Antonín Baťa, Josef Čapek, Vladislav Vančura, Josef Suk, Jaroslav Ježek, Josef Skupa, Vlasta Burian, Martin Frič, Růžena Nasková a mnozí další.

Volá první republika!

195 Kč
Masaryk aktuální
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...

Masaryk aktuální

417 Kč
Zobrazuji 201 - 220 z 220 položek
<< < 1 .. 9 10 11