Nejprodávanější audioknihy na CD - únor 2022

Pod toskánským sluncem
(1x)
Americká autorka líčí ve své mimořádně úspěšné knize radosti i strasti, jež jí a jejím blízkým přineslo rozhodnutí zakoupit opuštěnou usedlost na toskánském venkově.

Pod toskánským sluncem

359 Kč
Prašina - Černý merkurit
(3x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.

Prašina - Černý merkurit

359 Kč
Příběhy železné opony
(1x)
Publicista Luděk Navara v knize zasvěceně postihuje události na hranici mezi Československem a západním Německem a Rakouskem mezi léty 1948 a 1989.

Příběhy železné opony

296 Kč
Smrt mučednice
Jiří Adam z Dobronína , který je na hradě také hostem, se pouští do diskrétního vyšetřování případu.

Smrt mučednice

269 Kč
Správná pětka opět v akci
Děti náhodou objeví staré plátno, popsané tajemnými značkami, které je dovedou k odhalení tajné podzemní chodby.

Správná pětka opět v akci

251 Kč
Staré řecké báje a pověsti pro malé děti

Seznamte děti s hrdiny starých řeckých bájí a pověstí.

Zkrácené verze nejznámějších řeckých pověstí přepsaných do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku.

Staré řecké báje a pověsti pro malé děti

224 Kč
Teorie vraždy
(3x)
Bioinformatik a lovec sériových vrahů Theo Cray dostane od FBI neoficiální nabídku vyšetřit podivnou dvojnásobnou vraždu.

Teorie vraždy

341 Kč
Uhlíř, princ a drak
(1x)
Originální hudební pohádka písničkářky Radůzy pobaví nejen děti, ale i dospělé.

Uhlíř, princ a drak

239 Kč
Žena pro třetího krále
Královna Richenza, jedna z nejzajímavějších ženských postav českých dějin na počátku 14. století přichází do Čech coby velmi mladá nevěsta krále Václava II., plná nadějí a iluzí.

Žena pro třetího krále

359 Kč
3x Hurvínkovy příhody
Několik neznámých Hurvínkových příběhů z rozhlasového archivu (ze sedmdesátých a osmdesátých let), které spojuje autorství Františka Nepila a interpretační umění Miloše Kirschnera a Heleny Štáchové.

3x Hurvínkovy příhody

539 Kč
Anička a cirkus
Cirkus přijel! Anička je okouzlená cirkusem! Další Aniččin příběh k poslechu.

Anička a cirkus

179 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.

Hana

305 Kč
Hotýlek
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.

Hotýlek

296 Kč
Hvězdné variace na autogenní trénink
Jedná se o nahrávku tří cvičení autogenního tréninku v originálním pojetí jejich autorů, profesionálních psychoterapeutů.

Hvězdné variace na autogenní trénink

46 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…

Malý miliardář

269 Kč
Manželé odvedle
(8x)
Thrillerový debut roku 2016, o kterém se nejvíc mluví. Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Nic osobního, ale rušilo by pláčem. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho přijdeme zkontrolovat.

Manželé odvedle

269 Kč
Metro 2034
(1x)
Volné pokračování kultovního apokalyptického bestselleru Metro 2033

Metro 2034

314 Kč
Mokrá ryba
(3x)
Kriminální komisař Gereon Rath zažívá město, které je v rauši. Kokain, ilegální noční kluby, politické pouliční bitvy – prostě tanec na sopce...

Mokrá ryba

359 Kč
Na úsvitě nové doby
Román Na úsvitě nové doby navazuje na satirickou kroniku Konec starých časů, v níž Jaroslav Žák zaznamenal bouřlivý průběh Února 1948 na malém městě.

Na úsvitě nové doby

296 Kč
Neznámí hrdinové
Byli ochotni položit život i za nás – skuteční hrdinové, na které se velmi rychle zapomnělo, nebo zůstali úplně neznámými – služka u Heydrichů, která riskovala život pro druhé, popravený profesor příbramského gymnázia, jehož osud inspiroval vznik povídky a filmu Vyšší princip, „táta parašutistů“, rozvědčík od Berounky a jiní.

Neznámí hrdinové

224 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 231 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>