Nejprodávanější e-knihy - únor 2022
historie a politika

M+ B+ M - 20%
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
historie a politika
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
198 Kč
Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní - 20%

Druhý díl trilogie o nejvýznamnější panovnici na českém trůnu Prohrává válku o habsburské dědictví. Prohraná se ale zdá i bitva o její manželství s Františkem Štěpánem. Říši ohrožuje nejen pruský král Fridrich II., ale i Francouzi a Bavorové, kteří se dostanou až do Prahy.

historie a politika
Ukázky

Marie Terezie: Všichni věrní a nevěrní

229 Kč
183 Kč
Éra nevinnosti - 20%
Naše země po listopadu 1989 prožila dynamický vývoj, který radikálně změnil její tvář. Kniha Éra nevinnosti. Česká politika 1989-1997 nabízí ucelené zachycení této zajímavé doby, jejíž někteří aktéři mnohdy utvářejí i dnešek.
historie a politika
Ukázky

Éra nevinnosti

99 Kč
79 Kč
Podivná smrt generála Pattona - 20%
Zcela nečekaná smrt amerického generála George Pattona v důsledku autonehody způsobila šok a vyvolala řadu dohadů. Dodnes zůstává nezodpovězenou otázkou, zda šlo skutečně o nehodu, nebo o úmyslnou vraždu.
historie a politika
Ukázky

Podivná smrt generála Pattona

339 Kč
271 Kč
Albert ze Šternberka - 20%
Mezi důležité spolupracovníky císaře Karla IV. patřil nejvýznamnější příslušník moravské větve rodu Šternberků. Albert absolvoval úspěšnou církevní kariéru, byl olomouckým kanovníkem, poté biskupem v severoněmeckém Zvěříně a v Litomyšli.
historie a politika
Ukázky

Albert ze Šternberka

349 Kč
279 Kč
Hovory v Lánech 5 - 20%
Pátý svazek knižní edice textů legendárních rozhlasových pořadů prezidenta republiky Václava Havla vybavený poznámkovým aparátem a rejstříkem.
historie a politika
Ukázky

Hovory v Lánech 5

99 Kč
79 Kč
Fenomén Angela Merkelová - 20%
(2x)
Kniha Fenomén Angela Merkelová přináší osobitý pohled dlouholetého berlínského zpravodaje České televize na tuto zásadní osobnost světové politiky, a také na proměny, které Německo za její vlády prodělalo.
historie a politika
Ukázky

Fenomén Angela Merkelová

198 Kč
158 Kč
Havel: Pomsta bezmocných - 20%
(1x)

Zcela nový pohled na život a tvorbu Václava Havla od uznávaného polského bohemisty Dramatik s talentem od Boha, brilantní politik, věrný kamarád a charismatický muž s velkými ambicemi. Kolem Václava Havla se v České republice vytvořil bezmála kult, který většina autorů nekriticky udržuje při životě.

historie a politika
Ukázky

Havel: Pomsta bezmocných

319 Kč
255 Kč
Joe Biden
(1x)

Držitel americké Národní knižní ceny Evan Osnos vytvořil soustředěný, brilantní a trefný záznam úspěšné celoživotní cesty Josepha R. Bidena Jr. do prezidentského úřadu.

historie a politika
Ukázky

Joe Biden

238 Kč
Kamala Harrisová - 0%

Jak se dcera dvou přistěhovalců v Kalifornii vypracovala na první viceprezidentku Spojených států amerických? Vlastní cestou.

historie a politika
Ukázky

Kamala Harrisová

239 Kč
238 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>