Nejprodávanější tituly - únor 2022

Tělo sčítá rány - 11%
(1x)
Trauma nelze obejít. Jeho následky zažívají mnozí – možná vy, možná vaši blízcí. Vždy však ovlivňuje životy všech okolo.

Tělo sčítá rány

485 Kč
431 Kč
Imaginace a myšlení ve hře dějin - 11%
Vztah mezi myšlením a imaginací má zcela zásadní význam pro literaturu i filosofii. Kniha, v níž je konfrontováno středoevropské vnímání reality s myšlením sousedních kultur ovlivněných odlišnou historií.

Imaginace a myšlení ve hře dějin

314 Kč
279 Kč
Cestou s mnoha verši - 11%
Kniha nabízí nejen obsáhlý výbor z básnické tvorby Oldřicha Mikuláška, ale i průvodní komentáře a studie.

Cestou s mnoha verši

539 Kč
479 Kč
Ladislav Sutnar - Design in Action (angl.) - 63%
Anglické vydání monografie o životě a díle jednoho ze světově nejvýznamnějších tvůrců i teoretiků grafického designu. Proslavil se především svou americkou tvorbou v oblasti vizuální komunikace.

Ladislav Sutnar - Design in Action (angl.)

1 358 Kč
498 Kč
Císařova past - 11%
(1x)
Kam na konci války zmizeli prominentní nacisté a jejich bohatství?
Ukázky

Císařova past

449 Kč
399 Kč
Pravomil Raichl - 11%
(1x)
Kniha Jaroslava Čvančary Pravomil Raichl – život na hranici smrti vychází ve druhém vydání. Je historickou, zčásti memoárovou publikaci, obsahující přes 500 unikátních fotografií a materiálů.

Pravomil Raichl

449 Kč
399 Kč
Velikost člověka - 11%
(4x)

Rok 1493, Milán, vrchol renesance. Městem se prochází Leonardo da Vinci a jeho sláva se šíří daleko za Alpy, až ke francouzskému dvoru.

Ukázky

Velikost člověka

312 Kč
278 Kč
O údělu člověka - 11%
(1x)
Autobiografický román jednoho z nejvýznamnějších anglických romanopisců 20. století líčí osudy Philipa Careyho, jemného a citlivého mladého muže s tělesnou vadou, který trpí tíživými pocity méněcennosti.
Ukázky

O údělu člověka

447 Kč
398 Kč
Konkláve - 11%
Volbu papeže, Kristova zástupce a následovníka apoštola Petra na jeho stolci, provázely v dějinách mnohé problémy. Jak zajistit, aby se na tento akt volitelé v klidu soustředili, jednali podle nejlepšího svědomí a pokud možno bez průtahů?
Ukázky

Konkláve

267 Kč
238 Kč
Ještě než umřu - 11%
Šestnáctiletá Tessa má stejné pocity, touhy a plány jako její vrstevníci. Na jejich uskutečnění má ovšem podstatně méně času. Trpí leukémií v pokročilém stadiu a v takovém rozsahu, že není možná žádná další léčba.
Ukázky

Ještě než umřu

249 Kč
222 Kč
Bratři Sesterové - 64%
Existencialni western á la Jarmuschův Dead Man či Cormac McCarthy. Prospektora Hermanna Warma čeká násilná smrt – nařídil ji záhadný a mocný muž známý pouze jako Komodor a mají se o ni postarat jeho neblaze proslulí zabijáci Eli a Charlie Sesterové ...
Ukázky

Bratři Sesterové

278 Kč
99 Kč
Každá ráda kamaráda - 11%
(2x)
Hazel Camille Bradfordová ví, že její chování často leze lidem krkem, a většina mužů ji po pravdě nezvládá... Romantický i zábavný příběh nejen pro čtenářky, které si oblíbily románové série Vášnivý a Božský.

Každá ráda kamaráda

358 Kč
318 Kč
Půlnoční knihovna - 11%
(9x)

Mezi životem a smrtí stojí knihovna. Když se Nora Seedová ocitne v půlnoční knihovně, má možnost všechno napravit. Dosud byl její život jen přehlídkou zoufalství a výčitek. Připadá jí, že všechny včetně sebe zklamala.

Půlnoční knihovna

359 Kč
319 Kč
Setkní ve Florencii - 20%
Slečna Estelle si nade všechno cení své těžce vydobyté nezávislosti. Je přesvědčena, že na světě neexistuje muž, kvůli kterému by se své samostatnosti dokázala vzdát.
Ukázky

Setkní ve Florencii

109 Kč
87 Kč
Kouzelné čtení - Pohádky na dobrou noc - 11%
Interaktivní kniha Pohádky na dobrou noc z edice Kouzelné čtení je určená pro děti od 2 do 6 let. Pohádky si děti mohou nejen poslechnout, ale samy si je podle obrázků zkusit převyprávět. V knížce nechybí jednoduchý kvíz na ověření jejich znalostí.

Kouzelné čtení - Pohádky na dobrou noc

386 Kč
343 Kč
Královražda na Křivoklátě - 11%
(5x)
Přemysl II. Otakar slaví patnácté výročí korunovace českým králem.

Královražda na Křivoklátě

314 Kč
279 Kč
Malíř duší - 11%
Falconesův román je fascinující výpravou do Barcelony dvacátého století, do doby, kdy nejen v katalánské metropoli vládla secese a dala tam vzniknout tolika unikátním stavbám, které obdivujeme dodnes.
Ukázky

Malíř duší

583 Kč
518 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 11%
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
319 Kč
Tři týdny do svatby - 11%
Lady Grace Carpenterová se po smrti rodičů stala opatrovnicí svých sourozenců a už se smířila s tím, že se kvůli nim asi nikdy nevdá.

Tři týdny do svatby

359 Kč
319 Kč
Populismus pro začátečníky: Návod k ovládání davů - 11%
Rakouský odborník na extremismus v politice prof. Walter Ötsch a novinářka Nina Horaczek napsali knihu čtivou, strukturovanou a s řadou praktických příkladů, které mohou přispět k tomu, že čtenář pochopí logiku populistického myšlení.

Populismus pro začátečníky: Návod k ovládání davů

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 50 > >>