Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
pohádky a legendy

Myši patří do nebe - 20%
(1x)
Dobrodružství myšky Šupito začíná dramaticky. Myška utíká cestou necestou před lišákem, který ji pronásleduje, a zřítí se z příkrého srázu do propasti. Když se Šupito probudí, uvidí před sebou malou rozpláclou myšku.
pohádky a legendy
Ukázky

Myši patří do nebe

209 Kč
167 Kč
Kosprd a Telecí - Příběh ze školky - 20%
(3x)
Příběh ze školky v anglicko-českém vydání zachycuje každodenní momenty, které se mohly přihodit v kterékoliv mateřské školce, stejně jako vypovídá o dětské fantazii i nápadech předškoláků, nad nimiž se dospělí nestačí divit.
pohádky a legendy
Ukázky

Kosprd a Telecí - Příběh ze školky

199 Kč
159 Kč
Táta a princezna Rozárka - 20%
Rozárčina fantazie je vážně obrovská! Nést ji ale na svých bedrech musí tatínek, který dívce vypráví pohádky nejen na usnutí, ale i na dlouhou chvíli. Jenže Rozárka se nespokojí jen tak s něčím.
pohádky a legendy
Ukázky

Táta a princezna Rozárka

189 Kč
151 Kč
České pohádky pro malé děti - 20%
Nejznámější české pohádky, které doprovázejí milé ilustrace, pootevírají pohádkový svět našim nejmenším. Právě pro ně jsou v knize zařazeny většinou kratší příběhy, které nejsou tak náročné na dlouhé soustředění.
pohádky a legendy
Ukázky

České pohádky pro malé děti

209 Kč
167 Kč
Překlep a Škraloup - 20%
Pozor! Návykové čtení. Podstata všeho nepořádku v ilustracích, kterým nechybí humor a nadsázka. Věci stárnou, všimli jste si? No samozřejmě, vždyť toho si nejde nevšimnout. Stačí na chvilku nedávat pozor a z věci, která před chvíli zářila novotou, je starý, nepotřebný krám. Ale kdo za to může?
pohádky a legendy
Ukázky

Překlep a Škraloup

199 Kč
159 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
pohádky a legendy
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Auta - 5minutové závodnické pohádky - 20%

Připravte se na závod s Bleskem! Vydejte se v deseti příbězích na závodnickou dráhu! Společnost vám budou dělat Blesk McQueen s Burákem a jejich přátelé. Každou pohádku přečtete nahlas za pouhých pět minut, což je ideální délka čtení před spaním... nebo prostě jen tak pro radost!

pohádky a legendy
Ukázky

Auta - 5minutové závodnické pohádky

279 Kč
223 Kč
Kráska a zvíře - Zakletá v knize - 20%
(1x)

Vysněný svět nemusí být takový, jaký se navenek zdá. V knihovně zvířete se skrývá velice tajemná kniha. Belle ji objeví a navštíví jejím prostřednictvím úžasný nový svět.

pohádky a legendy
Ukázky

Kráska a zvíře - Zakletá v knize

279 Kč
223 Kč
Na výletě v raketě - 20%
Skřítci Zkoumal, Svítil a Čmáral milují vesmír a rádi by se do něj vypravili.
pohádky a legendy
Ukázky

Na výletě v raketě

186 Kč
149 Kč
Řemeslné pohádky - 20%
Knížka plná řemesel zavede začínající čtenáře do světa kouzel, čarování, smíchu i neplechy.
pohádky a legendy
Ukázky

Řemeslné pohádky

203 Kč
162 Kč
Pekelné příběhy čertí babičky - 20%
Pokračování oblíbené pohádky o energické čertí babičce.
pohádky a legendy
Ukázky

Pekelné příběhy čertí babičky

203 Kč
162 Kč
Stromové pohádky - 20%
K oblíbené knize s voňavým názvem Bylinkové pohádky se do knihovniček dětských pokojíků uvelebují tentokráte pohádky stromové. Vstupte do světa, kde stromy ožívají, mají kouzelnou moc nebo pomáhají. Nechte na sebe dýchnout kouzlo příběhů, v nichž vystupují princové, královny, skřítkové i víly.
pohádky a legendy
Ukázky

Stromové pohádky

189 Kč
151 Kč
Tamarín a pomeranč - 20%
Prožijte s opičkou Tamarínem báječná dobrodružství v zoologické zahradě. Jistě chodíte do zoologické zahrady. Jsou tam zvířata známá (jako lev nebo slon), ale i taková, která vidíte poprvé: kakadu, bobr, pes hyenový nebo medvěd brýlový… a ovšem Tamarín.
pohádky a legendy
Ukázky

Tamarín a pomeranč

199 Kč
159 Kč
Bylinkové pohádky - 20%

Za pohádkami s vůní mateřídoušky Pohádky ze světa, kde to voní bylinkami, kde žijí princové, víly, čarodějnice a králové, kde dobro vítězí nad zlem a být čestný se vyplácí. Setkáme se tu s pohádkou o šatech utkaných z kopřiv, které princovi pomohou najít princeznu s dobrým srdcem nebo třeba s příběhem, kde se podaří zlomit kouzlo zlé čarodějnice...

pohádky a legendy
Ukázky

Bylinkové pohádky

189 Kč
151 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

pohádky a legendy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
pohádky a legendy
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Knihovnické pohádky - 20%
(1x)
S touto vtipně ilustrovanou knížkou poznáte knihovnu tak, jak ji neznáte. Seznámíte se skřítky knihovníčky, vysvobodíte zakletou knihovnici, budete svědky toho, jak se z čarodějnice stane vášnivá čtenářka, a možná se i dozvíte, jak vznikla první knih
pohádky a legendy
Ukázky

Knihovnické pohádky

212 Kč
170 Kč
Krátké pohádky na dobrou noc - 20%
Poutavé pohádky děti před spaním zaručeně uklidní a navodí u nich pozitivní myšlení. Přiblíží jim krásy přírody, život zvířátek, připomene jejich mimořádné schopnosti, vlastnosti i chování.
pohádky a legendy
Ukázky

Krátké pohádky na dobrou noc

169 Kč
135 Kč
Staré pověsti české pro děti - 20%
Kouzelně převyprávěné Staré pověsti české jsou psány současným moderním jazykem, kterému dnešní děti snadno porozumí, a tak, aby je zaujala historie našeho českého národa. Při čtení nejznámějších pověstí se děti nejen poučí, ale také skvělé pobaví.
pohádky a legendy
Ukázky

Staré pověsti české pro děti

237 Kč
190 Kč
Prázdninové pohádky - 20%
Prázdninové pohádky Zuzany Pospíšilové s veselými ilustracemi Michala Sušiny nesmějí chybět v žádném prázdninovém batohu nebo kufru. Přečtěte si o tom, jak to vypadá, když si princezna udělá prázdniny.
pohádky a legendy
Ukázky

Prázdninové pohádky

175 Kč
140 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 25 položek
1 2 > >>