Nejprodávanější tituly - březen 2022

Velké dějiny zemí Koruny české XVII. (1948–1956)
(2x)
Tak hladký průběh převratu v roce 1948 nečekali ani komunisté. Prezident Beneš se nakonec veškerému nátlaku podvolil a většina zákonodárců, včetně členů demokratických stran, nové pořádky posvětila.
Ukázky

Velké dějiny zemí Koruny české XVII. (1948–1956)

801 Kč
Djatlovova expedice: nová odhalení
(2x)
Nejnovější svědectví a informace v záhadném případu, který fascinuje celý svět. V případu Djatlovovy expedice došlo za poslední roky k řadě nečekaných zvratů a odhalení.
Ukázky

Djatlovova expedice: nová odhalení

332 Kč
Hříšnice z nové Anglie
Marissa: Herkula jsem potkala na pláži. Očaroval mě… Jenže jsem byla nesmělá, nenápadná… pastorova dcera… vedená otcem k dokonalosti!
Ukázky

Hříšnice z nové Anglie

69 Kč
Čísla nelžou
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?

Čísla nelžou

359 Kč
1945
(4x)
Rok 1945 přinesl konec války, zlo ale nikam nezmizelo. A najít si mohlo každého.

1945

269 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Slepé skvrny (3. rozšířené vydání)
(6x)
Rozšířené třetí vydání úspěšné sociologické sondy do české společnosti. Základní výbava k porozumění české společnosti, krizi demokracie a fungování současné politiky.

Slepé skvrny (3. rozšířené vydání)

341 Kč
Šestnáct stromů na Sommě
(5x)

Vypravěč Edvard chce rozluštit rodinné tajemství svých předků, rodiči počínaje. Pátrání ho zavede z rodného Norska na Shetlandy, kde doufá najít stopy po svém prastrýci, britském letci za druhé světové války.

Ukázky

Šestnáct stromů na Sommě

403 Kč
V zajetí geografie
(7x)
Vladimir Putin o sobě říká, že je věřící a má silný vztah k ruské pravoslavné církvi. Je-li tomu tak, možná se každý večer před usnutím modlí a táže Boha: „Proč jen jsi na Ukrajině nestvořil nějaké hory?“
Ukázky

V zajetí geografie

358 Kč
Umění být zdráv
(5x)
Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Proč neustále roste počet chronicky nemocných lidí?
Ukázky

Umění být zdráv

386 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>