Nejprodávanější audioknihy ke stažení - březen 2022

Ledová obluda
(1x)
Příběh o desetileté osiřelé holčičce a desetitisíciletém mamutovi je dosud nejrozsáhlejší knihou Davida Walliamse, který děj netradičně zasadil do minulosti.
Ukázky

Ledová obluda

329 Kč
Manuál zralé ženy
Když chtěla Halina prožít klidnou dovolenou, skončila bez pádel na voru uprostřed moře, když uspořádala piknik, její přítel dostal hysterický záchvat, když měla rande s nově nalezeným spolužákem, spadly jí kalhoty uprostřed rušné křižovatky.
Ukázky

Manuál zralé ženy

199 Kč
Narcismus - vnitřní žalář
Narcismus a narcistická porucha osobnosti patří k mimořádně rozšířeným formám psychických obtíží dnešní doby. Audiokniha zkušeného terapeuta Heinz-Petere Röhra se zabývá osobitým způsobem vznikem této poruchy i jejím průběhem.
Ukázky

Narcismus - vnitřní žalář

198 Kč
Nebe nad Jemenem
(3x)
Nejnovější kniha lékaře Tomáše Šebka z místa současné největší humanitární katastrofy na světě.
Ukázky

Nebe nad Jemenem

249 Kč
Šikmý kostel
(32x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

349 Kč
Tři kamarádi
(1x)
Robby, Otto a Gottfried se stali přáteli na život a na smrt během první světové války. Jako demobilizovaní vojáci neměli v poválečném rozvráceném a vyhladovělém Německu život o mnoho lehčí.
Ukázky

Tři kamarádi

429 Kč
Vladař
(1x)
„Lidé jsou tak naivní, že rádi uvěří tomu, co chtějí slyšet.“ Klíčové dílo, které obsahuje politické úvahy odhalující a popisující mechanismy fungování moci a definující zásady pragmatické politiky zaměřené na řešení konkrétních problémů autorovy doby.
Ukázky

Vladař

229 Kč
Vztahy a mýty
(6x)
Snadno podléháme mýtům a pohádkám, které nám okolí podává jako obecný fakt. Jaké mýty jsou ty nejčastější a do jaké míry bychom jim měli naslouchat, objasňuje odborně, ale s nadhledem kniha, která zároveň dokáže čtenářům dodat klid.
Ukázky

Vztahy a mýty

299 Kč
Z Izrastiny s láskou
(5x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

299 Kč
Boskovická svodnice
Královský písař Jiří Adam z Dobronína se vydává z vyššího povolání na Moravu. V Boskovicích tou dobou dojde k podivné smrti snoubenky mocného pána Kryštofa z Boskovic...
Ukázky

Boskovická svodnice

249 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 379 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 38 > >>