Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
ekonomie

Nástroje posilování vztahů se zákazníky na B2B trhu - 20%
Zkušení autoři se v této publikaci komplexně věnují nástrojům posilování vztahů se zákazníky na B2B trzích. Seznamují čtenáře s novodobým pojetím marketingu, marketingem vztahů, jeho základními rysy, principy, fázemi a vývojovými trendy.
ekonomie
Ukázky

Nástroje posilování vztahů se zákazníky na B2B trhu

339 Kč
271 Kč
Personalistika pro manažery a personalisty - 20%
Kniha se uceleně zabývá problematikou řízení lidských zdrojů a nejdůležitějšími personálními činnostmi. Druhé vydání je kompletně aktualizováno a doplněno o nová témata a zajímavý autorův výzkum v organizacích.
ekonomie
Ukázky

Personalistika pro manažery a personalisty

229 Kč
183 Kč
Probuzený milionář - 20%
Joe Vitale, spoluautor bestselleru a filmu Tajemství, vám ve své nové knize odhalí zákon přitažlivosti peněz. Příliv financí si totiž v životě sami blokujeme svými škodlivými postoji a návyky.
ekonomie
Ukázky

Probuzený milionář

229 Kč
183 Kč
Umění začít 2.0 - 20%
Guy Kawasaki, úspěšný podnikatel, mentor a autor řady knižních bestsellerů o podnikání, přichází s novinkou. Ve své knize Umění začít 2.0 popisuje základní kroky, které vás dovedou od prvotního nápadu až k samotnému rozjezdu vlastního podnikání...
ekonomie
Ukázky

Umění začít 2.0

249 Kč
199 Kč
Úspěšná nezisková organizace - 20%
Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky!
ekonomie
Ukázky

Úspěšná nezisková organizace

212 Kč
170 Kč
Investování pro začátečníky - 20%
(1x)
Po přečtení této knihy budete mít dost informací a odvahy, abyste udělali první investorské krůčky. Abyste zainvestovali peníze, mohli jít k poradci a věděli, co od něj chtít a abyste byli chytřejší než finanční poradce, kterému pak nenaletíte.
ekonomie
Ukázky

Investování pro začátečníky

144 Kč
115 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 20%
Jedinečná kniha, které se ve světě prodalo přes 3 miliony výtisků, ukazuje, čím se odlišují firmy, které se z průměrných vyhouply mezi nejlepší. Dozvíte se, proč některá společnost nabrala skvělý výkon, zatímco jiná zůstala jen dobrá.
ekonomie
Ukázky

Jak z dobré firmy udělat skvělou

416 Kč
333 Kč
Public relations - 20%
Na českém trhu dosud chyběla podobně komplexní a moderně pojatá publikace z oboru public relations, zaměřená na domácí podmínky a obsahující případové studie. Jejím cílem je stát se základním kánonem oboru.
ekonomie
Ukázky

Public relations

297 Kč
238 Kč
Řízení lidských zdrojů - 20%
Třinácté vydání nejuznávanější publikace o řízení lidských zdrojů představuje nové trendy a postupy, včetně případových studií. Dílo spojuje prvky odborné knihy, praktické příručky i učebnice.
ekonomie
Ukázky

Řízení lidských zdrojů

849 Kč
679 Kč
Spalte svoje úspory - 20%
(2x)
Utopický antikapitalistický esej mladého českého autora je zamyšlením nad zbytečností peněz a jejich zhoubným vlivem na všechny oblasti lidského života.
ekonomie
Ukázky

Spalte svoje úspory

87 Kč
70 Kč
Finanční trhy - 20%
(2x)
Publikace se věnuje fungování finančních trhů a investičním instrumentům. Nové vydání je aktualizováno a rozšířeno o problematiku regulace a dohledu ve finančním systému a o obchodování na měnových trzích.
ekonomie
Ukázky

Finanční trhy

757 Kč
606 Kč
Internetoví vizionáři - 20%
Díky knize Internetoví vizionáři získáte užitečné tipy a rady jak používat ty nejlepší nástroje, procesy a strategie tak, abyste dosáhli úspěchu a zisku ve svém online podnikání.
ekonomie
Ukázky

Internetoví vizionáři

239 Kč
191 Kč
Marketing a strategické řízení ve veřejných službách - 20%
Na trhu ojedinělá publikace je určena manažerům a výkonným pracovníkům organizací, které dodávají veřejné služby nebo které je z pozice veřejného zadavatele objednávají. Zaujme i všechny další čtenáře, jimž není kvalita veřejných služeb lhostejná.
ekonomie
Ukázky

Marketing a strategické řízení ve veřejných službách

254 Kč
203 Kč
Peníze – milostný příběh - 20%
Mít správný vztah k penězům není vůbec snadné - ať už máte miliony v bance, nebo jen pár korun v kapse. Proč? Protože stejně jako v jakémkoli jiném vztahu, i vaše soužití s penězi má své vzestupy a pády, obraty a zlomy.
ekonomie
Ukázky

Peníze – milostný příběh

288 Kč
230 Kč
Vnímání sociální reklamy vysokoškolskými studenty - 20%
Monografie se zabývá problematikou sociální reklamy v České republice.
ekonomie
Ukázky

Vnímání sociální reklamy vysokoškolskými studenty

69 Kč
55 Kč
Marketing management - 20%
Čtrnácté vydání nejuznávanější učebnice marketingového řízení, tzv. bible marketingu, přináší nejnovější poznatky marketingové teorie a praxe. Autoři reflektují dramatické změny v marketingovém prostředí, zejména ekonomické poklesy, recese apod.
ekonomie
Ukázky

Marketing management

1 947 Kč
1 558 Kč
Navigátor bezpečného úvěru - 20%
Cílem této monografie je podat čtenáři komplexní pohled na problematiku finanční gramotnosti, zadlužování a trh spotřebitelských úvěrů v České republice včetně relevantní právní úpravy, regulace a dozoru nad tímto sektorem.
ekonomie
Ukázky

Navigátor bezpečného úvěru

140 Kč
112 Kč
Efektivní krizová komunikace - 20%
Krizová komunikace je označována za královnu public relations. Jde o komunikaci firmy nebo instituce v situacích, kdy jej její pověst, stabilita či bezpečnost ohrožena krizovou událostí nebo negativní publicitou.
ekonomie
Ukázky

Efektivní krizová komunikace

220 Kč
176 Kč
Ekonomie přírodních národů - 20%
Světově ojedinělá výpravná kniha o hospodaření u "přírodních národů" odkud můžeme odvozovat i základy ekonomik dneška. "Krásná kniha, která propojuje mnohé, je hluboká a přitom se čte skoro jedním dechem.", Tomáš Sedláček
ekonomie
Ukázky

Ekonomie přírodních národů

248 Kč
198 Kč
Finanční management - 20%
Výhodou publikace je komplexnost a šíře zpracovaných poznatků z oblasti řízení financí.Prezentuje nejen základní teoretické přístupy, ale i jejich uplatnění a projevy v praxi.
ekonomie
Ukázky

Finanční management

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 71 položek
<< < 1 2 3 4 > >>