Nejprodávanější tituly - duben 2022

Stopařův průvodce Galaxií 2.
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
Středověk v nás
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

Středověk v nás

338 Kč
Škola bez poražených
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.

Škola bez poražených

306 Kč
Tvůj křest
Dárková kniha ke křtu dítěte. Stručně a přehledně shrnuje celou liturgii svátosti křtu.

Tvůj křest

149 Kč
Vidořád
(1x)
Paige Mahoneyové se podařilo utéct ze šeolského zajetí, ale tím její problémy teprve začínají: mnoho přeživších je nezvěstných a ona se stala nejhledanější osobou v Londýně.

Vidořád

314 Kč
Ohlédnutí za španělskou válkou: Eseje II. (1942–1944)
(1x)
Druhý svazek sebraných esejí George Orwella, Ohlédnutí za španělskou válkou:Eseje II. (1942–1944), přináší žánrově rozmanité útvary od slavných sloupků „Jak to vidím já“ přes literární recenze až po imaginární rozhovor s Jonathanem Swiftem.
Ukázky

Ohlédnutí za španělskou válkou: Eseje II. (1942–1944)

338 Kč
Píseň krve
(4x)

Nový mistr vypravěč přináší první díl výpravné fantasy ságy o válce, intrikách a těžce zkoušené víře… Vélin Al Sorna, zasvěcený Šestému řádu, byl od útlého dětství cvičen k boji a zabíjení ve službách víry. Řád se stal jeho jedinou rodinou.

Píseň krve

449 Kč
Rádce pravého muže
(1x)
Každý z nás asi zná nějakého hodného hocha. Možná jste to dokonce vy sám. Jste přítel, který umí naslouchat, máte plno kamarádek, jež se vám svěřují a považují vás za dobrou partii, ale žádná vás nepozve, když se chce opravdu pobavit.
Ukázky

Rádce pravého muže

329 Kč
Vědomé milování
Kniha Pomalý sex představuje první knihu Diany Richardson, která se dostává do rukou českému čtenáři, o zcela novém pohledu na sexualitu, totiž knihu o vědomém milování.

Vědomé milování

254 Kč
Kronika Slovanů
(2x)
Autorem kroniky, jež přináší podstatné zprávy o dějinách Polabských Slovanů (Venetů), byl saský kronikář Helmhold, který žil ve 12. století (1120 - po 1177) a byl knězem v Bosau nedaleko Plönu.
Ukázky

Kronika Slovanů

330 Kč
Malý miliardář
(2x)
Joe je boháč, přesně řečeno nejbohatší dvanáctiletý kluk v celé Británii. Má všechno, nač si vzpomene: vůz formule 1, kino, pět set párů sportovních bot, orangutana jako sluhu. A přece mu něco důležitého chybí: kamarád…

Malý miliardář

202 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
Studijní rok
Francouzská spisovatelka a herečka Anne Wiazemská ve svém osmém románu, vydaném v prestižním nakladatelství Gallimard, vypráví o sobě a svém milostném vztahu a zároveň poutavě líčí společenskou a kulturní atmosféru šedesátých let v Paříži.

Studijní rok

249 Kč
Špalíček veršů a pohádek
(1x)
Špalíček oblíbených říkadel, básniček, hádanek a pohádek Františka Hrubína je plný krásných ilustrací Jiřího Trnky.

Špalíček veršů a pohádek

449 Kč
Maus
(9x)
Souborné vydání obou dílů slavného komiksu. Maus je děsivým - a současně hodnotně umělecky ztvárněným - zobrazením holocaustu, které oslovilo miliony čtenářů po celém světě. Místo lidí vystupují v příběhu myši a jiná zvířata – odtud název knihy.

Maus

424 Kč
Návrat Krále Šumavy
(11x)
Životopisný román o nepolapitelném převaděči, který se stal předobrazem Krále Šumavy, vychází z jeho vlastních vzpomínek, svědectví pamětníků i archivních dokumentů.

Návrat Krále Šumavy

378 Kč
Pečuj o své démony
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.

Pečuj o své démony

392 Kč
Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel
(94x)
Duchaplný, inteligentní i zábavný román, jehož hrdina vykazuje přímo cimrmanovské rysy. Švédsky vyšla poprvé na podzim 2009 a skoro okamžitě se stala čtenářským hitem a byla přeložena do desítek jazyků.
Ukázky

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel

189 Kč
Strážce sadu
(1x)
Debut autora z r. 1965 je zasazen do okolí odlehlé osady Red Branch ve státě Tennessee mezi dvěma světovými válkami a pojednává o zvláštním, hlubokém přátelství mezi dospívajícím chlapcem a mladým pašerákem alkoholu.
Ukázky

Strážce sadu

245 Kč
Výchova bez poražených
(2x)
Kniha amerického psychologa Thomase Gordona, nominovaného na Nobelovu cenu za mír, srozumitelně a názorně popisuje postupy, jak komunikovat s dětmi, jak posílit spolupráci v rodině a jak efektivně řešit problémy.

Výchova bez poražených

289 Kč
Zobrazuji 961 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 47 48 49 50 > >>