Nejprodávanější tituly - duben 2022

Luna z lůna
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
Smrt na kůru
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
Ukázky

Smrt na kůru

358 Kč
Zpřetrhaná pouta
(1x)
Ovdovělý amiš Adam Lengacher, který vzal své děti na projížďku na saních, narazí cestou na auto, které uvízlo v závějích, a opodál najde bezvládnou ženu. Zavolá tedy náčelnici policejního oddělení v Painters Millu Kate Burkholderové.

Zpřetrhaná pouta

314 Kč
Portréty v ostnatém drátu
Vzpomínková próza Portréty v ostnatém drátu vyšla až po jeho smrti v roce 1984 v Paříži. Jeho svědectví z břežněvovských lágrů je básníkovou variantou Dostojevského Zápisků z Mrtvého domu a barvitě v nich líčí život v pracovním táboře na Sibiři.
Ukázky

Portréty v ostnatém drátu

267 Kč
Urozená guvernantka
(1x)
Lady Rebeka se na zámořské lodi sblíží s Claire, která vypadá jako její dvojnice. Rebeka cestuje do Londýna, kde se má proti své vůli provdat, zatímco vychovatelka Claire míří na nové místo do Jezerní oblasti.
Ukázky

Urozená guvernantka

109 Kč
Hájovna
(7x)
Píše se rok 1985. Linda žije na hájovně, která je součástí vojenského prostoru, v němž jsou umístěni ruští vojáci. Nemá je ráda a obává se jich, ale se svým osobním životem mladé manželky a matky je spokojená.

Hájovna

251 Kč
Typokniha
Publikace je určena studentům a začínajícím grafickým designérům, které provede základními principy tvorby tiskovin. V soutěži Nejkrásnější české knihy roku 2020 Cenu Ministerstva kultury ČR (1. místo) v kategoii Učebnice a další didaktické pomůcky.
Ukázky

Typokniha

459 Kč
Knihovnice a šejk
Stačilo pár hodin a z Hannah, nenápadné knihovnice z New Yorku, se stala princezna! Proto, že čekala dítě, které se mělo jednou stát králem! Napřed se ale musela provdat za muže, který otcem tohoto jejího dítěte… nebyl!
Ukázky

Knihovnice a šejk

69 Kč
Skandální noc
(1x)
Ještě nikdy se necítila se špatným mužem tak báječně… Bývalý zápasník Reed Miller celé měsíce tajně touží po dívce svého nejlepšího přítele, ale odmítá ohrozit přátelství kvůli ženě – především ne kvůli takové, která ho nemá zrovna dvakrát v lásce.

Skandální noc

269 Kč
Poslední půlšilink
(3x)
Román klasika anglické literatury z roku 1919 byl inspirován životem geniálního francouzského malíře Paula Gauguina.
Ukázky

Poslední půlšilink

267 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>