Nejprodávanější tituly - duben 2022
česká

Hu! - 40%
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
česká
Ukázky

Hu!

199 Kč
119 Kč
Pro smrt uděláno
Jak se dá o smrti mluvit? Autory přijalo 26 osobností a věnovalo jim svou důvěru, aby spolu toto obtížné téma ohledávali. Učili se být citliví, ale neodbytní. Zveme vás, abyste s námi ztratili strach. Ne možná ze smrti, ale z mluvení o ní.
česká
Ukázky

Pro smrt uděláno

629 Kč
Jezero
(8x)

Bianca Bellová napsala brilantní novelu, která se podobá i nepodobá jejím předchozím knihám. Zůstává syrovost vidění, přesný a úsečný jazyk. Ale tentokrát se ocitáme v úplně jiném světě, hutnějším, hlubším, osudovějším.

česká
Ukázky

Jezero

269 Kč
Černá rusalka
(4x)
Pochmurná zimní krajina Novohradských hor na počátku 90. let. Ostnaté dráty zmizely a jednotky Rudé armády se chystají k odsunu.
česká
Ukázky

Černá rusalka

332 Kč
Hořím
(1x)
Rozhovory s lidmi, kteří pečují o staré a umírající v domovech seniorů, hospicech a nemocnicích. Pečovatelé, zdravotníci, ošetřovatelé, kteří vnímají svou profesi jako dar a lidskost a empatii jako její podstatu.
česká

Hořím

395 Kč
Fenomén Angela Merkelová
(1x)
Kniha Fenomén Angela Merkelová přináší osobitý pohled dlouholetého berlínského zpravodaje České televize na tuto zásadní osobnost světové politiky, a také na proměny, které Německo za její vlády prodělalo.
česká
Ukázky

Fenomén Angela Merkelová

268 Kč
Italské trojhubky
(2x)
Co ukrývá správná italská hospodyňka pod bělostnou zástěrou? Proč si horkokrevní Italové nekafrají vzájemně do práce?
česká

Italské trojhubky

269 Kč
Biggles od velbloudích stíhaček
(3x)
Biggles, ani ne dvacetiletý mladík, je za 1. světové války vyslán se svým letadlem na frontu do Francie, aby bojoval proti nepříteli. Titul patří do legendární série téměř stovky knih mapujících dobrodružství britského letce Jamese Biggleswortha.
česká
Ukázky

Biggles od velbloudích stíhaček

447 Kč
Mia
Pražský rodák Rudolf Roden (nar. 1923) prošel Terezínem i vyhlazovacím táborem v Osvětimi a je známý jako autor esejistických črt a vzpomínek. V novele Mia se poprvé představuje jako prozaik.
česká

Mia

180 Kč
Zásluhy žen
(1x)
Sedm vznešených Benátčanek různého věku a s různými životními zkušenostmi se sejde v domě jedné z nich, mladé vdovy Leonory, aby spolu hovořily o všech možných aspektech svých životů, a to jak čistě teoreticky, tak na základě konkrétních zážitků.
česká

Zásluhy žen

266 Kč
Samotářky
(1x)
Ludmila, Amálie, Věra. Minulost naší rodiny nás ovlivňuje, i když ji neznáme
česká
Ukázky

Samotářky

359 Kč
Mycelium I: Jantarové oči
(9x)
Nejdůležitější věci se odehrají vskrytu. To je prastaré össenské přísloví, které provází celou osmidílnou ságu Mycelium. Jantarové oči jsou její první částí a představí se vám v ní nejen charismatický a ctižádostivý hrdina Lucas Hildebrandt...
česká
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

529 Kč
Trujkunt
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
česká
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
Muž bez psa
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
česká
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
Mimořádná událost
Poutavý příběh, který prostřednictvím osudů dvou protagonistů mapuje hodnotové i politické turbulence posledních desetiletí.
česká

Mimořádná událost

222 Kč
Zvíře
Jsou knihy, které pohladí, zatímco jiné jdou čtenáři proti srsti – přesto se od nich ale nemůže odtrhnout. Jednou z nich je další příběh zkušené dětské psychoterapeutky, tentokrát o teenagerovi Kevinovi.
česká

Zvíře

359 Kč
Podezřelá smrt
Standa Berka je povýšen na plukovníka a po desetiletích je opět šéfem brněnské mordparty.
česká

Podezřelá smrt

260 Kč
Sametový domov
Jedenáctiletá Mája se po úprku z válečného Sarajeva ocitá se svým dvojčetem Adinem a rodiči v České republice. I když zpočátku nechápe, proč musela svou zem i kamarády opustit, časem si českou kulturu i komplikovanou češtinu zamilovává.
česká

Sametový domov

287 Kč
Nepřestat se dívat kolem sebe
(1x)
Banán se na scéně aktivně pohybuje už více než 25 let a ve svém knižním rozhovoru mluví o ideálech, kvůli nimž se kdysi odcizil své rodině, o koncertech a legendárních klubech, o pendlování mezi šumavskými samotami a pražskými prodejnami desek aj..
česká
Ukázky

Nepřestat se dívat kolem sebe

332 Kč
Rudý vrabčák
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
česká

Rudý vrabčák

269 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 50 > >>