Nejprodávanější knihy - duben 2022
detektivky

Doteky hříchu - 11%
Dramatické kriminální příběhy podle skutečných událostí.
detektivky

Doteky hříchu

179 Kč
159 Kč
Erínye - 58%
Lvov, květen 1939. V krutých mukách umírá malý chlapec. Zpráva o rituální vraždě spáchané Židy pobouří město, vypukne panika. Čí dítě bude další? Všichni spoléhají na komisaře Edwarda Popielského. Jenže komisař nechce vést vyšetřování.
detektivky

Erínye

238 Kč
99 Kč
Goldstein - 11%
(2x)
Berlín 1931: Hospodářská krize, násilné střety mezi SA a Rudou frontou, mocenský boj berlínských gangů...
detektivky

Goldstein

404 Kč
359 Kč
Kanibal z Nine Elms - 11%
(12x)
Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela.
detektivky

Kanibal z Nine Elms

404 Kč
359 Kč
Křížová palba - 11%
Policie by měla pomáhat lidem. To je asi ta nejhorší rada, kterou se můžete coby policajt řídit. Protože když se pokusíte pro někoho bokem něco udělat, zkratky mezi byrokratickými předpisy a paragrafy vás rychle zavedou na nejistou půdu...
detektivky

Křížová palba

350 Kč
311 Kč
Laserový muž - 11%
(2x)
Cecílie Vangerová, hrdinka světoznámé trilogie Milénium švédského spisovatele Stiega Larssona, sedí v křesle a čte knihu Gellerta Tamase Laserový muž. O čem je kniha na jejích kolenou?
detektivky

Laserový muž

404 Kč
359 Kč
Neuzavřené případy - 58%
(1x)
Soukromý detektiv Brodie objeví tři „mrtvé“ případy a dovede všechny kauzy, které se začnou vzájemně prolínat, k rozuzlení. Není to happy end, ale morální rámec všech případů zaujme jak čtenáře psychologických románů, tak napínavých detektivek.
detektivky
Ukázky

Neuzavřené případy

238 Kč
99 Kč
První padlí - 11%
(2x)
Růžové pondělí 1933: Gereon Rath je v Kolíně na karnevalu a slaví, jak se patří. Další ráno pro něj začíná pořádnou kocovinou, nesprávnou ženou v posteli a telefonátem z policejního prezídia.
detektivky
Ukázky

První padlí

404 Kč
359 Kč
Případy soudce Ti. Čínská medicina ve službách vrahů - 11%
Smrt člena císařského dvora vyvolá povyk, protože panuje podezření, že se ho opovážil otrávit jeden z lékařů. Vyšetřováním vraždy je pověřen soudce Ti, který se vydává do Velké lékařské služby, instituce, jež shromažďuje veškeré lékařské vědění.
detektivky

Případy soudce Ti. Čínská medicina ve službách vrahů

243 Kč
216 Kč
S vlčí hlavou v erbu - 11%
(2x)
Je mrazivá noc, leden roku 1421, a k bráně Drkolné, malé tvrze v podhůří Šumavy, přijíždí do sedla zhroucený a těžce zraněný jezdec... Tak začíná děj volně navazující na předešlé romány Čtvrtý králův pes a Čas vlků.
detektivky

S vlčí hlavou v erbu

305 Kč
271 Kč
To veliké zlé město - 11%
Věčně přetížená služebna 87. revíru bojuje se třemi zásadními problémy...
detektivky

To veliké zlé město

71 Kč
63 Kč
Za trest - 11%
Benedikt Juliard je amatérský dostihový jezdec, který sní o kariéře profesionála a vítězství ve Velké národní, jenomže ze dne na den je všechno jinak – trenér ho po obvinění z braní drog vyhodí ze stájí, údajně prý není ani dostatečně dobrý jezdec.
detektivky

Za trest

251 Kč
223 Kč
Zázrak svaté Winifredy - 11%
(1x)
Píše se rok 1137 a převor benediktinského kláštera v Shrewsbury se pro opatství rozhodne získat ostatky svaté Winifredy, které spočívají v Gwytherinu, odlehlé vesničce ve velšských horách.
detektivky

Zázrak svaté Winifredy

314 Kč
279 Kč
3 x na horké stopě - 11%

Tři detektivní příběhy, tři různé styly vyprávění. Literární senzace pro milovníky detektivek. Miroslav Macek přichází s další čtenářskou lahůdkou. Ve třech povídkách si láskyplně pohrává se třemi klasickými detektivními přístupy...

detektivky

3 x na horké stopě

224 Kč
199 Kč
Čarodějnice - 11%
(5x)

Hon na čarodějnice v mrazivém krimi příběhu od královny severské detektivky. Když se nedaleko Fjällbacky ztratí malá Linnea, vyplují na povrch tragické vzpomínky. Před třiceti lety zde zmizela holčička, kterou později našli zavražděnou. Za její s

detektivky
Ukázky

Čarodějnice

314 Kč
279 Kč
Do posledního dechu - 11%
(3x)
Šaty nasáklé krví, víčka násilně zavřená. Tak vypadá mrtvá dívka v kontejneru. Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová je na místě nálezu jako první. Problém ovšem je, že to není její případ....
detektivky

Do posledního dechu

404 Kč
359 Kč
Doteky zoufalství - 20%
Po velkém čtenářském úspěchu předchozích autorových knih tohoto žánru (Doteky zla, Doteky smrti a Doteky strachu) připravilo nakladatelství další titul těchto čtivých a napínavých příběhů.
detektivky

Doteky zoufalství

199 Kč
159 Kč
Pět mrtvých psů - 11%
(1x)

Další z případů komisařky Výrové .

detektivky

Pět mrtvých psů

269 Kč
239 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
detektivky

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
Zločin slečnám nesluší - 11%

Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová se rozhodly založit supertajný detektivní klub.

detektivky

Zločin slečnám nesluší

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 208 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>