Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
česká

Smrt na kůru - 20%
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
česká
Ukázky

Smrt na kůru

248 Kč
198 Kč
Stvůra - 20%
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
česká
Ukázky

Stvůra

249 Kč
199 Kč
Třešně v rumu - 20%
(1x)
Chcete se opravdu od srdce zasmát a pobavit? Pak se seznamte s dědou Evženem, kterého vzala na dovolenou na Kubu jeho třicetiletá vnučka.
česká
Ukázky

Třešně v rumu

237 Kč
190 Kč
Novinářem v Číně - 20%
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
česká
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
239 Kč
Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
česká
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Žítkovské bohyně - 20%
(92x)
Román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
česká
Ukázky

Žítkovské bohyně

299 Kč
239 Kč
Listopád - 20%
(18x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká
Ukázky

Listopád

259 Kč
207 Kč
Prokletý kraj - 20%
(10x)
Michaela Klevisová tentokrát opustila kriminalistu Josefa Bergmana a v románu z Pošumaví nahlíží na zločin pohledem dvou mladých žen, jejichž životy jsou provázány s místy, kudy se opakovaně prohnaly dramatické dějiny.
česká
Ukázky

Prokletý kraj

279 Kč
223 Kč
Hu! - 40%
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
česká
Ukázky

Hu!

199 Kč
119 Kč
Příběhy dávného času - 20%
(3x)
Nová kniha historika a archeologa Petra Charváta poodhaluje historické pozadí proslulých vyprávění o nejstarších českých dějinách. Čtivým a poutavým způsobem zasazuje děje českého dávnověku do širších souvislostí, využívá přitom poznatky archeologie, religionistiky a dalších oborů. Pátrání po Krokovi, Libuši, Přemyslovi a dalších legendárních postavách přináší mnohá nečekaná překvapení.
česká
Ukázky

Příběhy dávného času

249 Kč
199 Kč
Jak přežít svého muže - 20%
(3x)
Mladá herečka Lucie se po mateřské dovolené snaží vrátit ke své herecké kariéře, ale setkává se s běžnými strastmi svobodných matek a zamotává se do bláznivých situací při hledání lásky.
česká
Ukázky

Jak přežít svého muže

279 Kč
223 Kč
Pro oči nevidím
Psychologa Martina Steina jednoho dne navštíví jeho přítelkyně, se kterou se již řadu let neviděl, a požádá ho, aby jí pomohl nalézt desetiletého syna, který se ztratil.
česká
Ukázky

Pro oči nevidím

179 Kč
Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
česká
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Čistí - 20%
(2x)

Detektivní příběh Janka Kroupy, investigativního novináře a scenáristy, ale také vnuka české královny detektivek Hany Proškové. Nelichotivý vhled do zákulisí české politiky, rovněž ovšem do fungování českého vězeňství, soudnictví, policie, podnikatelské sféry… Aneb co všechno může prozradit ztracený diář jednoho významného straníka.

česká
Ukázky

Čistí

209 Kč
167 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
česká
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Válečník - 20%
(2x)
Stará tajemství vyplula na povrch a přinesla s sebou zkázu pro celý lidský svět. Na hrstce odhodlaných závisí osud světa lidí.
česká
Ukázky

Válečník

289 Kč
231 Kč
Zlodějka příběhů - 20%
(3x)

Další příběh od královny českých detektivek  Šéfka televizního scenáristického týmu Anna Valentová je výrazná osobnost – lidé ji buď milují, nebo nenávidí. Anna chce být ve všem nejlepší, jenže teď se jí pracně vybudovaná pověst hroutí pod rukama: její dcera je nezvěstná a navíc neznámý vyděrač odhalil všechna její tajemství.

česká
Ukázky

Zlodějka příběhů

279 Kč
223 Kč
Hřebec a Kráska - 20%
Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy atraktivní vyšetřovatelky Kláry Radové. V centru dění je oddělení vražd v čele s jeho šéfem Sloupem a další dva případy, pojmenované Hřebec a Kráska.
česká
Ukázky

Hřebec a Kráska

229 Kč
183 Kč
Novinářky - 20%
(5x)

Česká mediální scéna pohledem žen, které mají zásadní vliv na její podobu Moderují zpravodajské pořady, vedou velké mediální domy, píšou o tématech, která hýbou světem. Jaké překážky musely ve své kariéře zdolávat a kde berou motivaci?

česká
Ukázky

Novinářky

299 Kč
239 Kč
Ostrov - 20%
(6x)
Místo, kde příběhy jsou pravdivější než skutečnost.
česká
Ukázky

Ostrov

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 50 > >>