Nejprodávanější e-knihy - květen 2022
česká

Neviditelní
(9x)
Před třiceti lety prosadila skupinka mocných Velký reset. Zdůvodnila ho tím, že je třeba zabránit chaosu, ničení planety, dát všem stejná práva a odstranit chudobu, neboť spravedlivé je, aby nikdo nevlastnil nic.
česká
Ukázky

Neviditelní

199 Kč
Slyšet jeleny zpívat - 20%
(14x)
V horské osadě v Beskydech je nalezena brutálně zavražděná dívka. Vše nasvědčuje tomu, že se stala obětí sexuálního maniaka. Šéf ostravské mordparty Miroslav Lada rychle dojde k přesvědčení, že vrahem musí být někdo z místních.
česká
Ukázky

Slyšet jeleny zpívat

248 Kč
198 Kč
1945 - 20%
(2x)
Rok 1945 přinesl konec války, zlo ale nikam nezmizelo. A najít si mohlo každého.
česká
Ukázky

1945

249 Kč
199 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
česká
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
Špicl Páně 955 - 20%
(1x)
Konec prvního tisíciletí našeho letopočtu není jednoduchá doba. Druhý muž českých zemí Martin z Wartberka se snaží usmířit východofranského krále Otu s knížetem Boleslavem.
česká
Ukázky

Špicl Páně 955

249 Kč
199 Kč
Ano, můj pane
(2x)
Ondřej z Rohatce se po několika letech, kdy se živil jako žoldnéř, rozhodne s tímto způsobem obživy skončit. Vzhledem k tomu, že při něm nezbohatl, považuje takový život za nepřiměřeně nebezpečný.
česká
Ukázky

Ano, můj pane

199 Kč
M+ B+ M - 20%
(4x)
M+B+M. Josef Mašín, Josef Balabán, Václav Morávek. Tři králové z doby nacistické okupace. Nezpochybnitelní hrdinové, kteří neváhali riskovat a položit životy za osvobození Československa....
česká
Ukázky

M+ B+ M

248 Kč
198 Kč
Uranova - 20%
(4x)
Anglická dívka Angela, která má těsně před svatbou, se v srpnu 1968 vydá do Československa navštívit rodinu svého otce, jehož nikdy nepoznala. Poslední, co od ní její snoubenec Henry uslyší ze sluchátka telefonu, je slovo „chleba“...
česká
Ukázky

Uranova

198 Kč
158 Kč
Z Izrastiny s láskou - 20%
(8x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
česká
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

238 Kč
190 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

česká
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
česká
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
190 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
česká
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
AGA - 20%
(2x)
Vítejte ve vesmíru, kde poslední nadějí lidstva na záchranu okupované planety je nákladní loď Kraksna a její svébytná posádka, ve vesmíru Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, který je temný, krutý i zábavný, jak jen to cenzura nakladatele dovolí.
česká
Ukázky

AGA

279 Kč
223 Kč
Čas primadon
Ema Šubrtová pracuje jako učitelka na gymnáziu, občas provádí turisty po Brně a s partou přátel si užívá bezstarostný čas bez závazků.
česká
Ukázky

Čas primadon

179 Kč
Hřích mám pořád v záloze - 20%
(2x)
Na nic si nehraje, ale je hravá. Směje se, ale neposmívá. Trochu se jí horší zrak, ale to jí nebrání v nadhledu. Padesátka – žena, která ví své. Třeba že hledat správnou podprsenku je jako hledat správného chlapa. Přesně víte, co chcete, ale málokdy to sedne.
česká
Ukázky

Hřích mám pořád v záloze

249 Kč
199 Kč
Kontinuita parku - 20%
Všechno se zrychluje, jen stromy zarputile trvají na tom, že porostou pomalu.
česká
Ukázky

Kontinuita parku

229 Kč
183 Kč
Medovník s pepřem - 20%
(1x)
Skoro každá holka se někdy zamilovala do svého nejlepšího kamaráda, herce nebo zadaného kluka. Matyáš splňuje všechny body, včetně toho, že pro něj Adriana ztratila hlavu. Navíc jí osud hází do cesty jednu absurdní situaci za druhou.
česká
Ukázky

Medovník s pepřem

249 Kč
199 Kč
Nerez - 20%
(2x)
Každý obyčejný den nám může změnit život. Hrdinové povídek scenáristy Marka Epsteina jsou zdánlivě sebejistí a stabilní jedinci uchlácholení drobnými lidskými sny. Jejich jistota ale není víc než pouhé očekávání pádu.
česká
Ukázky

Nerez

209 Kč
167 Kč
Špidla aneb Zdroje jsou... - 20%
Politický veterán v rozhovoru se zkušeným novinářem Lubošem Beniakem, který ho nikdy nevolil, rekapituluje svou životní dráhu a neobvykle otevřeně mluví o zákulisí politiky.
česká
Ukázky

Špidla aneb Zdroje jsou...

239 Kč
191 Kč
Útěk do Toskánska - 20%
Poetický příběh ženy, která se propadá na dno, protože nedokáže na svět přivést dítě. Zdá se, že jediným řešením, jak se vyrovnat s neplodností, je útěk někam daleko. Nechává za sebou minulost a vydává se do Toskánska, kde se rozhodne utonout v moři Chianti.
česká
Ukázky

Útěk do Toskánska

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>