Nejprodávanější Kniha - květen 2022

Apokalypsa Z: Temné dny
(1x)
Nadešel konec civilizace. Pryč jsou internet, televize i mobilní telefony. Není nic, co by člověku připomínalo, že je stále lidským tvorem. Apokalypsa začala. Zbývá už jen jediný cíl: PŘEŽÍT!
Ukázky

Apokalypsa Z: Temné dny

268 Kč
Děti Nového světa
Sbírka povídek Děti Nového světa zavádí čtenáře do blízké budoucnosti, v níž hraje technika, počítače, sociální sítě a virtuální realita tu nejdůležitější roli, roli mnohem významnější než lidská interakce a vztahy obecně.

Děti Nového světa

222 Kč
Enderova hra
(4x)
Lidstvo jen se štěstím odvrátilo zničující útok mimozemské civilizace úlového typu. Ve snaze předejít nevyhnutelné odvetě se rozhodne pro odvážný protiúder....

Enderova hra

268 Kč
Jak dál?
Rozhovor se třinácti osobnostmi české vědy, kultury a politiky.

Jak dál?

266 Kč
Jak Hitler ukradl růžového králíčka
Představte si, že ve vaší rodné zemi se začíná všechno měnit. Pro některé lidi jsou tyhle změny smrtelně nebezpečné. A mezi ně patří i váš táta. Přesně tohle zažívá v roce 1933 malá Anna.
Ukázky

Jak Hitler ukradl růžového králíčka

214 Kč
Kde jsou má mláďátka?

Kde jsou má mláďátka? Kdepak se ta chytrá malá zvířátka schovávají? Jsou v křoví, mezi stromy, nebo v krásném květu na louce? ?Plavou v jezeře, nebo se potápí na dno moře? Zkuste je všechny najít, je to velká legrace!

Kde jsou má mláďátka?

89 Kč
Největší tma
Román Největší tma pojednává o psychospirituální krizi, do které se jeho postavy dostávají při definování svého místa ve světě.

Největší tma

253 Kč
Nestvůra z Essexu
(4x)
Londýn 1893. Když mladá Cora Seaborneová ovdoví, je to pro ni spíš úleva než rána. Nešťastné manželství i život ve městě ji ubíjely (někdy až příliš doslovně), a tak pro ni pobyt na venkově v Essexu, představuje novou naději na světlejší zítřky.

Nestvůra z Essexu

358 Kč
Průsmyk běženců
Druhá kniha Gurama Odišarii je logickým pokračováním románu Prezidentův kocour. Odhaluje veškeré děsivé reálie šílené a dnes již téměř zapomenuté války, která se v Abcházii před více než pětadvaceti lety odehrála.

Průsmyk běženců

35 Kč
Recept(y) na zhubnutí
(2x)
Čtenáři v druhé knize Karolíny Hrubešové najdou dalších 130 receptů na zdravá a velmi chutná jídla, kterých se můžou najíst do sytosti a přesto ubývat na váze – což je (mnohdy nepřiznaný) sen většiny bojovníků s obezitou.
Ukázky

Recept(y) na zhubnutí

179 Kč
Rudý hladomor
(1x)
V roce 1929 Stalin zahájil proces zemědělské kolektivizace, která se v podstatě stala druhou ruskou revolucí.

Rudý hladomor

432 Kč
Rychlé šípy a jejich úžasná nová dobrodružství
(2x)
Publikace vychází u příležitosti 80. výročí vzniku slavného komiksu o Rychlých šípech.
Ukázky

Rychlé šípy a jejich úžasná nová dobrodružství

449 Kč
Báááječná dovolená
Dovolená může být krásná, slunná, deštivá, ale taky společná. Už jste něco podobného zažili? A že to bylo bezva? Možná u vás.

Báááječná dovolená

89 Kč
Eskejp
(25x)
Michal Majer hledá lásku a naplnění, chce žít dechberoucí příběh. Přesto každý den míří do firmy, kde navrhuje reklamní předměty. Společnost mu dělají prokrastinující dredatý grafik Pixel, ovulující recepční Sylva, vlezdoprdelka Patrik, ...

Eskejp

329 Kč
Hra o trůny
Zima se blíží. Dnes již klasická slova, která nejlépe vystihují epickou ságu George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Království Západozemí zažívají dlouhé léto, po němž musí následovat krutá zima.
Ukázky

Hra o trůny

799 Kč
Kobra
(1x)
Krveprolití v penzionu poblíž Franschhoeku musí mít na svědomí profesionální vrah – tři oběti, tři přesné zásahy do hlavy. Nevysvětlitelná rytina plivající kobry a zběsilý mediální kolotoč nejsou to jediné, co Bennyho Griessela hodně zneklidňuje.

Kobra

314 Kč
Mateřská znaménka
Román se věnuje vztahu matky a syna a je do jisté míry autobiografickou reflexí (autorův oidipovský komplex je pověstný).

Mateřská znaménka

312 Kč
Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč
Naše tělo mluví. Jen mu musíme umět naslouchat. Bolesti a choroby, které postihují naše tělo, nejsou dílem náhody či ranami osudu, nýbrž přesnými signály, že se nám do životní cesty postavila nějaká překážka.
Ukázky

Řekni mi, kde tě bolí, a já ti řeknu proč

268 Kč
7 dní

Jihoafrický policejní sbor čelí největší možné hrozbě – neznámý odstřelovač si vybral za cíl policisty a vyhrožuje, že se budou útoky opakovat každý den, dokud nebude zatčen vrah mladé ambiciózní právničky Hanneke Sloetové.

7 dní

323 Kč
Kdysi
(4x)
Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska. Napsal ho Morris Gleitzman, který patří vedle Markuse Zusaka k nejčastěji překládaným a nejvíce oceňovaným australským autorům.
Ukázky

Kdysi

178 Kč
Zobrazuji 881 - 900 z 1000 položek
<< < 1 .. 43 44 45 46 47 .. 50 > >>