Nejprodávanější tituly - květen 2022
česká

Čtvrtý bratr
Historik Josef Žemlička patří k předním odborníkům na přemyslovskou dobu. Proto neudiví, že se jeho román opírá o hluboké dobové znalosti. Autor se rozhodl nahlédnout za hluchá místa letopisů i kronik a do středu své druhé prozaické knihy postavil zd
česká

Čtvrtý bratr

242 Kč
Dědečku, vyprávěj o Praze
Knížka Dědečku, vyprávěj o Praze navazuje na ucelenou řadu knih o laskavém dědečkovi a jeho zvídavé vnučce Viktorce.
česká

Dědečku, vyprávěj o Praze

341 Kč
Hravouka
Nové vydání půvabně ilustrovaného světa flóry a fauny, který vám i dětem znovu učaruje.
česká

Hravouka

315 Kč
Hřebec a Kráska
Populární žurnalista a spisovatel Josef Klíma přichází s novými kriminálními příběhy atraktivní vyšetřovatelky Kláry Radové.
česká

Hřebec a Kráska

296 Kč
Nerez
(2x)
Každý obyčejný den nám může změnit život. Hrdinové povídek scenáristy Marka Epsteina jsou zdánlivě sebejistí a stabilní jedinci uchlácholení drobnými lidskými sny. Jejich jistota ale není víc než pouhé očekávání pádu.
česká

Nerez

269 Kč
Trujkunt
(14x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
česká
Ukázky

Trujkunt

313 Kč
Hledání Boha
(1x)
Eseje navazují na autorovu úspěšnou, odborníky i veřejností oceňovanou knihu Evoluce svým vlastním tvůrcem. Od velkého třesku ke globální civilizaci (2013).
česká
Ukázky

Hledání Boha

312 Kč
Když u nás byl Buffalo Bill
Rozsáhlá faktografická kniha o uměleckém turné jezdecké revue plk. W. F. Codyho zvaného Buffalo Bill. Formou současného průvodce po autentických lokalitách mapuje jeho životní osudy ve Spojených státech a pozdější vystoupení v Evropě.
česká

Když u nás byl Buffalo Bill

410 Kč
Max Schmitt na singlu
Max Smitt na singlu je rozšířením čtenářsky velmi úspěšné knihy. Obsahuje eseje publikované v knize Slečny z Avignonu (2010), nově upravené texty a dále eseje publikované v knize Ta možnost tu prostě je (2015).
česká

Max Schmitt na singlu

269 Kč
Moc a nemoc televize Nova
Publicista a spisovatel Jan Vávra byl jedním z lidí, kteří stáli u zrodu televize Nova. Ve svých vzpomínkách se vrací k okolnostem samotnému vzniku naší první soukromé televize, líčí její zrod, počáteční potíže i fenomenální úspěch.
česká

Moc a nemoc televize Nova

222 Kč
Onanie aneb mrzký hřích samohany
(3x)
Je možné na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy obhájit diplomovou práci o onanii v literatuře? Navíc diplomovou práci podstrčenou jako kukaččí vejce?
česká

Onanie aneb mrzký hřích samohany

253 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(26x)
Kromě bolestných otázek viny, odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
česká
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

382 Kč
Lupič - 76%
K napsání prvního románu Lupič inspiroval rakouského spisovatele Martina Prinze (*1973) skutečný bankovní lupič a zároveň maratonský běžec, který „působil“ v rakouských bankách na konci 80. let v masce Ronalda Reagana...
česká

Lupič

182 Kč
44 Kč
Strom s granátovými jablky - 78%
Literární pohádková hříčka o zlomocných granátových jablíčkách, lidské náchylnosti ke zlu a Bohu, který rád luští křížovky. Pro mládež a dospělé.
česká

Strom s granátovými jablky

158 Kč
35 Kč
Hančina cesta
(1x)
Cesta za svobodou vedla peklem. Příběh Hany Sternlicht v sobě zrcadlí úděl židovského obyvatelstva českých zemí 20. století. I větve její rodiny brutálně uťal holokaust.
česká
Ukázky

Hančina cesta

332 Kč
Letorosty samomluv
(1x)
Ve svém čtyřiadevadesátém roce se autor několika desítek divadelních her, románů, memoárománů a filmových scénářů Pavel Kohout rozhodne pod „anonymním pseudonymem“ Pako naskočit znovu do nekončícího štafetového závodu.
česká

Letorosty samomluv

323 Kč
Luna z lůna
(4x)
Luna je zvláštní holčička. Mluví s hvězdami, duhu má jako klouzačku a mraky bere jako přátele, Jenže poslední dobou často pozoruje pozemský život a i když vnímá, že se tam dějí i složité věci, jedno jí nedá spát. Chtěla by poznat dotek.
česká
Ukázky

Luna z lůna

251 Kč
Maminka vaří líp, miláčku
Běla se za Pavla, jehož rodiče mají restauraci na malém městě, provdá z velké lásky. Kvůli budoucímu manželovi se dokonce vyučila kuchařkou, ačkoli odjakživa toužila být učitelkou.
česká

Maminka vaří líp, miláčku

269 Kč
Sněžný měsíc
(5x)
Stopa vede do Beskyd! Realitní agentka Olga byla zavražděna na odlehlém místě v Beskydech před roubenkou, kterou nabízela k prodeji.
česká
Ukázky

Sněžný měsíc

359 Kč
Cyklistka
(3x)

Osud poslední šlechtičny z rodu Battaglia. Od autorky bestselleru Podbrdské ženy.

Být vzornou manželkou: takový osud měl čekat Blanku ze šlechtického rodu Battaglia. Její dobrodružná povaha jí však velela jinak.

česká
Ukázky

Cyklistka

359 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 50 > >>