Nejprodávanější tituly - květen 2022
česká

Prašina - Černý merkurit
(4x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
česká
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

260 Kč
Dům U Mořského boha
(1x)
Napínavý příběh s detektivními a fantaskními prvky se odehrává v přímořském letovisku zasutém v pobřežních skalách. Slavného spisovatele literatury faktu tam přivede práce na publikaci o skryté síle vody, neboť se snaží přijít na kloub místní záhadě.
česká

Dům U Mořského boha

222 Kč
Zásluhy žen
(1x)
Sedm vznešených Benátčanek různého věku a s různými životními zkušenostmi se sejde v domě jedné z nich, mladé vdovy Leonory, aby spolu hovořily o všech možných aspektech svých životů, a to jak čistě teoreticky, tak na základě konkrétních zážitků.
česká

Zásluhy žen

266 Kč
Ostrov
(5x)
Místo, kde příběhy jsou pravdivější než skutečnost.
česká
Ukázky

Ostrov

296 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
česká
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

537 Kč
Průsečík
Zdánlivě banální milostný trojúhelník stárnoucího vysokoškolského učitele a projektanta Tomáše se jedinou událostí mění v hru paralelních světů.
česká
Ukázky

Průsečík

204 Kč
Nahá před Bohem lásky
(1x)
Zapomeňte na nudnou literaturu, která zajímá leda hrstku podivínů. Teď je tu román pro všechny, kteří normálně nečtou.
česká
Ukázky

Nahá před Bohem lásky

159 Kč
Život na cestě: autobiografie
Autobiografie světoznámého britského neurologa Olivera Sackse, který se proslavil svými případovými studiemi fascinujících a neobvyklých lidských příběhů (ať se jedná o epidemii spavé nemoci, která své oběti zanechala na desetiletí v katatonickém sta
česká

Život na cestě: autobiografie

323 Kč
Rodinná anamnéza - 76%
Další prozaický počin spisovatelky a nakladatelské redaktorky Magdaleny Wagnerové tentokrát míří k autobiografickým motivům. Ilustracemi Zdeňka Netopila se publikace stává opravdovým knižním skvostem.
česká

Rodinná anamnéza

182 Kč
44 Kč
Příjezdy - 75%
Sbírka povídek mladého italského spisovatele, který mimo jiné vystudoval slavistiku a učí na několika evropských univerzitách.
česká

Příjezdy

102 Kč
26 Kč
Kriminálnice
Další ze tří autobiograficky laděných románů, které autorka za svůj krátký život napsala.
česká

Kriminálnice

115 Kč
Hu!
FIRMA NEDOMÝ & PRUS: MAGNET NA ZÁHADY Jedna rána bezzákluzového děla udělala z Kazika Pruse hromádku krvavého šrotu a lékař šarlatán pseudodoktor Kurz z něho udělal kyborga.
česká
Ukázky

Hu!

199 Kč
Mycelium II:  Led pod kůží
(6x)

Druhá z posvátných össenských drog. Zaostří mysl na vzdálený cíl. Ukáže směr. Najde spojení. Otevře cestu odsud až do vesmíru. A z vesmíru – sem.

česká
Ukázky

Mycelium II: Led pod kůží

448 Kč
Příběhy dávného času
(3x)
Nová kniha historika a archeologa Petra Charváta poodhaluje historické pozadí proslulých vyprávění o nejstarších českých dějinách. Čtivým a poutavým způsobem zasazuje děje českého dávnověku do širších souvislostí, využívá přitom poznatky archeologie, religionistiky a dalších oborů. Pátrání po Krokovi, Libuši, Přemyslovi a dalších legendárních postavách přináší mnohá nečekaná překvapení.
česká
Ukázky

Příběhy dávného času

249 Kč
Zákon genu
Vypravíte se do vesmíru, setkáte s mimozemšťany, budete cestovat časem, budete se smát, bát i hloubat nad tím, co nás ještě v oblasti genetiky možná čeká a nemine, protože věda a fantastika patří neodmyslitelně k sobě.
česká

Zákon genu

477 Kč
A odkud bych asi tak byl?
(3x)

Rusko očima českého zahraničního reportéra.

Miroslav Karas působil v Rusku jako zahraniční reportér České televize a stal se svědkem mnoha zásadních momentů moderní ruské historie.

česká

A odkud bych asi tak byl?

359 Kč
Tajemství
K převyprávění životního příběhu sv. Anežky autorku přinutila otázka, co vedlo dceru českého krále Přemysla Otakara II., o jejíž ruku žádal sám císař, k rozhodnutí vzdát se světské moci, tělesné lásky a stát se jeptiškou.
česká
Ukázky

Tajemství

448 Kč
Zuzanin dech
(16x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
česká
Ukázky

Zuzanin dech

332 Kč
Vezměte s sebou květinu!
(1x)
Deníky Moniky Pajerové z let 1980–1990 přinášejí autentické svědectví o společenských a politických poměrech za normalizace, o opatrném politickém tání v závěru let osmdesátých a pádu komunistického režimu v listopadu roku 1989.
česká
Ukázky

Vezměte s sebou květinu!

267 Kč
Saturnin
(3x)
Saturnin vyšel poprvé v roce 1942. Doposud se dočkal vice než dvaceti vydání v českém jazyce a jeho autor patří mezi národní klasiky české humoristické literatury. V italském jazyce vychází ve třetím, upraveném vydání.
česká

Saturnin

405 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 50 > >>