Nejprodávanější e-knihy - květen 2022

Zpřetrhaná pouta
(2x)
Ovdovělý amiš Adam Lengacher, který vzal své děti na projížďku na saních, narazí cestou na auto, které uvízlo v závějích, a opodál najde bezvládnou ženu. Zavolá tedy náčelnici policejního oddělení v Painters Millu Kate Burkholderové.
Ukázky

Zpřetrhaná pouta

239 Kč
Bridgertonovi: Nečekaná láska - 20%
(1x)
Když nechvalně proslulý londýnský hejsek Michael Stirling spatří Francesku Bridgertonovou, okamžitě se do ní zamiluje. Jenže Francesce v té době zbývá pouhých pár hodin do svatby s Michaelovým bratrancem.
Ukázky

Bridgertonovi: Nečekaná láska

209 Kč
167 Kč
Bridgertonovi: Vévoda a já - 20%
(3x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán, jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti. Předstírá náklonnost k půvabné Daphne Bridgertonové, mladší sestře svého přítele, s níž uzavře dohodu, že se jí bude naoko dvořit.
Ukázky

Bridgertonovi: Vévoda a já

209 Kč
167 Kč
Made in Korea - 20%
(1x)
Co je to Made in Korea? Někomu se vybaví kimčchi, K-pop, tradiční oděv hanbok, hospodářský zázrak na řece Han či severokorejská ideologie čučche.
Ukázky

Made in Korea

190 Kč
152 Kč
První krev - 20%
Jak započala jedna z nejúspěšnějších britských detektivních sérií současnosti? Je těsně před Vánoci roku 2014 a inspektorka Kim Stoneová stojí před halesowenskou policejní stanicí.
Ukázky

První krev

279 Kč
223 Kč
Smolná vteřina
(2x)
Komisaři Barbarotti a Backmanová z kriminální policie v Kymlinge tráví volné podzimní týdny na ostrově Gotland.
Ukázky

Smolná vteřina

249 Kč
Pečuj o své démony - 20%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
Ukázky

Pečuj o své démony

195 Kč
156 Kč
Akce Kvilda - 20%
Příslušníci Sboru národní bezpečnosti se v roce 1948 na Šumavě vzepřeli totalitnímu režimu a pomáhali na Západ lidem, kteří museli z Československa zmizet. Převaděčskou síť rozbila komunistická tajná policie. Esenbáka Jaroslava Maršíka však nedopadla, při zatýkání pomocí lsti unikl.
Ukázky

Akce Kvilda

249 Kč
199 Kč
Když byla hodná
(2x)
V novém thrilleru Michaela Robothama se vrací forenzní psycholog Cyrus Haven a jeho tajemná pacientka Evie Cormacová. Evie, dívka bez minulosti, neustále jako by utíkala – ale před kým? Jako malou ji našli, jak se ukrývá na místě činu ohavné vraždy.
Ukázky

Když byla hodná

249 Kč
Král - 20%
(1x)
Novinářka Bryce Ryanová tuší, že v autoservisu, který vlastní a v němž pracují členové bývalého motorkářského klubu, se toho děje víc než jen opravy aut a motorek.
Ukázky

Král

240 Kč
192 Kč
Na vrcholu - 20%
(1x)
Sebastianovi ovládají celé město. Pche, dost možná celý svět! Ale já z něj chtěla jen kousek… který nikdy nestačí. Takže když se má šéfka vydala „nalézt sebe samu“, chopila jsem šanci za pačesy a vrhla se do prostředí luxusu a výzev. A všechno šlo dobře, dokud jsem nenarazila na něj. Modroočka.
Ukázky

Na vrcholu

209 Kč
167 Kč
Návrat do Lvova
(4x)
Autor, který je synem židovských rodičů, rekonstruuje osobní a intelektuální genezi dvou mužů, kteří stáli u zrodu myšlenek genocidy a zločinů proti lidskosti. Oba, aniž by o sobě věděli, studovali na téže univerzitě u stejných profesorů ve Lvově.
Ukázky

Návrat do Lvova

398 Kč
Nebeská koruna - 20%
Strhující historický román, živý obraz středověku, plný emocí a napětí Poutavě psaný a současně historicky věrný román zavede čtenáře do období bojů o Svatou zemi, jež se staly střetem dvou nejvýznamnějších rytířů západního a východního světa.
Ukázky

Nebeská koruna

330 Kč
264 Kč
Nečekané přiznání - 20%
(5x)
Když je na příjezdové cestě domu v Dentonu nalezeno tělo mladého studenta s fotografií připnutou na límci, je detektiv Josie Quinnová na místě činu jako první. Dům patří Gretchen Palmerové, obětavé člence Josiina týmu, která ale zmizela.
Ukázky

Nečekané přiznání

382 Kč
306 Kč
Prapodivné potíže I: Kuňkadlení - 20%
Čerstvě osiřelý šestnáctiletý mladík zdědí panské sídlo po svém podivínském dědečkovi. Spolu s domem však musí přijmout i povinnost, že pořídí soupis nepřeberných kuriózních sbírek, jež jeho předek nashromáždil v rozlehlých sklepeních.
Ukázky

Prapodivné potíže I: Kuňkadlení

298 Kč
238 Kč
Pro oči nevidím
Psychologa Martina Steina jednoho dne navštíví jeho přítelkyně, se kterou se již řadu let neviděl, a požádá ho, aby jí pomohl nalézt desetiletého syna, který se ztratil.
Ukázky

Pro oči nevidím

179 Kč
Snoubenka mého bratra - 20%
Takový to byl skvělý plán, a ona se ho tak dlouho držela! Jenže už v okamžiku, kdy Dante tu dívku spatřil, začal mít podezření. Sice netušil, jaké ženy se jeho bratrovi líbí, ale Caitlin mu zkrátka nepřipadala jako ten typ, který se k němu hodil.
Ukázky

Snoubenka mého bratra

69 Kč
55 Kč
Volající - 20%
(4x)

Každá volba může mít smrtící následky. Od autora bestselleru Čtvrtá opice. Kontroverzní rozhlasová moderátorka Jordan Briggsová si nebere servítky. Na negativní reakce je zvyklá a nijak ji nepřekvapí, když se jeden z posluchačů rozhodne ozvat.

Ukázky

Volající

319 Kč
255 Kč
Zrádná paměť - 20%
Zásadní kniha, která umožní porozumění vlastní paměti. Lidská paměť trpí nespornými slabostmi. Čím to, že si něco zapamatujeme a něco ne? Proč si člověk vzpomíná na svou první pusu a na desátou už ne?
Ukázky

Zrádná paměť

249 Kč
199 Kč
Bitva o propast - 20%
(5x)
Horus posílá hvězdné pěšáky Nositele slova na planetu Calth, kde mají napadnout loajalisty Ultramariňáky. Kromě hlavní flotily tam směřuje i nová loď zkázy, která má být použita proti rodné planetě Ultramariňáků, Ultramaru.
Ukázky

Bitva o propast

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 50 > >>