Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2022

Radhostův meč
Rogan se z vůle Černoboha vrátil z Lesa věčnosti, knížectví mrtvých, aby ve světě smrtelníků válčil s běsy a temnými mocnostmi. Druhý díl dobrodružné fantasy série.

Radhostův meč

359 Kč
Rozum a cit
(1x)
Anglie na počátku 19. století vypadá jako krásný rozlehlý park s rodinnými sídly, v nichž žijí šťastní a laskaví lidé. Ale všechno není tak idylické, jak se zprvu jeví. Román v překladu Kateřiny Hilské.

Rozum a cit

404 Kč
Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe
(3x)
Evelyn se v pečovatelském domě Růžové terasy setkává se starší dámou, paní Threadgoodeovou, která jí vypráví poutavý příběh mnohaletého přátelství a fascinující cesty životem.

Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe

359 Kč
Smrt na kůru
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.

Smrt na kůru

359 Kč
Smrt v oblacích
Je jenom jediný, zato velmi jednoduchý způsob, jak se něco dozvědět: nechat lidi mluvit. – Hercule Poirot

Smrt v oblacích

341 Kč
Soukromá vzpoura
(1x)
Knižní rozhovor Karla Hvížďaly s Pavlem Landovským vznikl před téměř třiceti lety, kdy byli oba jeho autoři ještě v exilu. Karel Hvížďala v doslovu vzpomíná, jak Pavel Landovský přijel do Bonnu a okamžitě okupoval celý náš domek.

Soukromá vzpoura

270 Kč
Trosečníci z Vlašťovky
(1x)
Nadčasový prázdninový román plný zážitků dětských hrdinů, které po ztroskotání lodi čekají nesčetná dobrodružství na souši.

Trosečníci z Vlašťovky

359 Kč
Trujkunt I. - Dwur
(10x)
První příběh z akční detektivní trilogie odehrávající se v nejvýchodnějším cípu naší země. Trujkunt je autorův název pro trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané „po naszymu“.

Trujkunt I. - Dwur

224 Kč
Vévoda a já
(2x)
Simon Basset, vévoda z Hastingsu, vymyslel plán jak se zbavit všech dohazovačů a vdavekchtivých dívek ze společnosti.

Vévoda a já

314 Kč
Vlčák Kazan
(1x)

Strhující příběh severského vlčáka, který získal jméno pro svou velikost a neohroženost, zaujme každého milovníka přírody a dobrodružných příběhů.

Vlčák Kazan

225 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 195 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 20 > >>