Nejprodávanější tituly - červen 2022
povídky

Nikomu nezvoní hrana
(1x)
Posmrtně sebrané, dosud nevydané texty známého opilce, satyra a lyrika.
povídky
Ukázky

Nikomu nezvoní hrana

268 Kč
Noční labuť
(1x)
Povídkový román z Accadu – temného magického světa debutující české spisovatelky a recenzentky Zuzany Hartmanové.
povídky

Noční labuť

242 Kč
Povídky
(1x)
Česká knižnice přináší kratší prózy ze všech období Čepovy tvorby, od knižního debutu Dvojí domov z poloviny dvacátých let až po exilové Cikány. Výběr a komentář Tomáš Kubíček, příprava textu Marie Havránková.
povídky

Povídky

296 Kč
Cizinky
Knihkupec, básník a prozaik Stanislav Struhar patří do nepočetné rodiny německy píšících Čechů. Jeho kniha Cizinky přináší dvě novely, které spojuje autorovo oblíbené téma pobytu v cizí zemi.
povídky

Cizinky

179 Kč
Slon
Jedině tento čtvrtý z pěti Carverových českých svazků neodpovídá žádné z původních anglických sbírek a zároveň má největší časový i tématický rozptyl. Přináší nejstarší autorovy publikované texty – včetne úplné první povídky.
povídky

Slon

314 Kč
Dubliňané
(5x)
Joyceovi Dubliňané patří k vrcholným dílům moderní prózy. V patnácti povídkách "jen" minimalisticky popisuje a analyzuje své bližní, příslušníky dublinské střední třídy z počátku 20. století.
povídky

Dubliňané

253 Kč
Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku
(2x)
Dva dnes téměř nedostupné a neznámé tituly, jimiž Schulz významně obohatil prozaickou tvorbu meziválečné avantgardy: soubor povídek a básní Sever Jih Západ Východ (1923) a lyrizovanou prózu Dáma u vodotrysku (1926).
povídky

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku

214 Kč
Zmizet (brož.)
(6x)
Brožované vydání souboru tří rozsáhlých povídek, ve kterých jsou hlavním tématem rodinné vztahy. Petra Soukupová za tuto knihu získala cenu Magnesia Litera 2010 pro nejlepší knihu.
povídky
Ukázky

Zmizet (brož.)

269 Kč
Láska a její kat

Dnes již klasický bestseller autora povídek z psychoterapeutické praxe. Deset povídek, které odhalují touhy a motivace lidské duše a zároveň nechávají nahlédnout tajemství, frustrace, patos i humor objevující se v terapeutickém vztahu.

povídky

Láska a její kat

350 Kč
Povídky
(2x)
Soubor třinácti povídek představuje básníka, prozaika, esejistu a překladatele Jana Zábranu (1931–1984) jako mimořádného autora povídek, průkopníka užívání hovorového jazyka a slangu v české próze.
povídky

Povídky

359 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 125 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 13 > >>