Nejprodávanější tituly - červen 2022

Pláž v noci
(3x)
Krátký ilustrovaný příběh nejen pro děti od Eleny Ferrante, autorky tetralogie Geniální přítelkyně, je svou tematikou propojený s jejím dalším románem Temná dcera.
Ukázky

Pláž v noci

177 Kč
Šachy pod sopkou
(3x)
„Autorovy poslední dny a smrt“ – tak zní titul nedokončeného románu poměrně populárního spisovatele Franze J. Lundeho o znepokojivých událostech, které se mu přihodily na podzim roku 2019.

Šachy pod sopkou

332 Kč
Nad propastí

Pokud vše půjde dobře, historie lidstva se ocitá teprve na svém počátku. Náš druh přežije miliardy let, což je dost času na to, aby skoncoval s nemocemi, chudobou a nespravedlností a rozkvetl do podoby, kterou si dnes ještě neumíme představit.

Ukázky

Nad propastí

529 Kč
Žena, na niž měl zapomenout
Pro šejka Šarífa to bylo jednoduché: miliardář Sharif Marchetti – což bylo jméno, pod nímž ho znal západ – potřeboval manželku. Ženu, která by mu pomohla s jeho plány. Princezna ze sousedního pouštního království se jevila jako vhodná partie.
Ukázky

Žena, na niž měl zapomenout

69 Kč
Brno 100 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
(1x)
Fakt Brno? No jasně! Po bestsellerech 365 a 555 přichází Lukáš Hejlík s novou ediční řadou průvodců, které vám tentokrát dají ochutnat to nejlepší z konkrétních měst či regionů. A jako první vybral pořádně našlápnuté Brno !
Ukázky

Brno 100 - Gastromapa Lukáše Hejlíka

359 Kč
Pán hor
(2x)
Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem.

Pán hor

288 Kč
Rozpůlený dům
(12x)
Román o svobodomyslných ženách a pytlácích, kšeftmanech s textilem a spiritistech se odehrává v sudetské vesnici první poloviny 20. století. Je to příběh o tajných láskách, útěcích, křivdách, změnách jmen i příjmení a žabomyších válkách.
Ukázky

Rozpůlený dům

448 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
V říši hladových duchů
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.

V říši hladových duchů

489 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.

Šikmý kostel

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>