Nejprodávanější tituly - červen 2022
česká

Anthropoid aneb zabili jsme Heydricha
(3x)
Komiksová kniha sleduje příběh parašutistů ze všech výsadků souvisejících s operací, která vedla k zabití Reinharda Heydricha, od jejich seskoku až po hrdinskou smrt.
česká
Ukázky

Anthropoid aneb zabili jsme Heydricha

448 Kč
Listopád
(18x)
Jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
česká
Ukázky

Listopád

359 Kč
Tajemství
(4x)

Všichni občas potřebujeme někoho, kdo nás zachrání.

Napínavé vyprávění o lidech v horách a horách mezi nimi, které už nejde obejít, ale dá se z nich spadnout a dá se v nich ztratit. Stejně jako v té šílené spoustě tajemství, co si v sobě pečlivě

česká
Ukázky

Tajemství

404 Kč
Doba z druhé ruky
(6x)
Autorka byla oceněna Nobelovou cenou za literaturu na rok 2015. Zcela výjimečná kniha mimořádné autorky, nabízí hlubokou sondu do ruské společnosti a pomáhá porozumět jejímu současnému vývoji.
česká

Doba z druhé ruky

440 Kč
Příliš pozdě zemřít mladý
(2x)
Jestli má někdo právo nezatíženě sepsat vzpomínky na český předrevoluční underground, nástup nové vlny i překotné kulturní a celospolečenské změny kolem roku 1989, pak je to právě Ivo Pospíšil.
česká

Příliš pozdě zemřít mladý

422 Kč
Smrt na kůru
(1x)
Likvidace zastupujícího říšského protektora Heydricha bývá považována za jeden z nejodvážnějších činů nejen v kontextu československého odboje, ale celé druhé světové války. Román Smrt na kůru ukazuje přípravu k likvidaci nacistického smrtihlava.
česká
Ukázky

Smrt na kůru

358 Kč
Špidla aneb Zdroje jsou...
Politický veterán v rozhovoru se zkušeným novinářem Lubošem Beniakem, který ho nikdy nevolil, rekapituluje svou životní dráhu a neobvykle otevřeně mluví o zákulisí politiky.
česká
Ukázky

Špidla aneb Zdroje jsou...

357 Kč
Hráči
Vynikající humoristický román známého českého novináře a spisovatele. Veselé čtení o karbanu, především o mariáši.

Ilustrace Adriana Kabele.
česká

Hráči

179 Kč
Proti umění - 74%
Esejistický román o člověku, který tvrdě pracuje, aby se stal spisovatelem. V nemilosrdně přítomném čase autor píše zdánlivě nedějový příběh o proměnách života a každodenní práci, o pohybu a klidu, o stěhování a zabydlování, o knize vlastní.
česká

Proti umění

134 Kč
35 Kč
Hrnečku, vař!
Co si v dnešní době počít s kouzelným hrnečkem, který vaří kaši? Víťa má jasno: stane se superhrdinou a bude bojovat se zločinem jakožto Kašoman!
česká
Ukázky

Hrnečku, vař!

493 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>